Sektos?

Sektos?

Paaiskinkit kas tie scientologai bukit zmonesŠypsena

teisingai rusai dare kad visus sektantus sodino i kaliuze. O dabar vaidina demoktarija girdi viskas galima kas neuzdrausta tfu… O zmones iviliojami apdirbinejama ju psichika. Ir teip plaukia naujos "duseles" su naujomos pajamomis.

Gynchai gali kilti tarp zhmoniu gerai nusimananchiu temoje. Daug domejausi ivairiomis religijomis, sektomis, bendruomenem ir t.t. Gal tik i visokias satanistines pabijojau gilintis. kas del Tikejimo zhodzio, galiu pasakyti - siaubas! ten ne sekta, ten velniai zhino kas, marazmas, hipnoze. Zhmones nesukalbami. Mazhytes krikshchionishkos bendruomenes, kurios greitai atsiranda ir greit ishnyksta, ivairiais pavadinimais, tipo "jezaus vaikai" ir pan. dideles itakos nedaro. Ispudis liko prastas - gitarom pagroja, daineles padainuoja, shypsenos dirbtines, pintinele pinigams per eiles praplaukia. Primytivu. Apie Jechovos liudytojus nieko blogo negaliu pasakyti. Ju tarpe yra nuostabiu ir isilavinusiu zhmoniu. Su jais iki shiol liko shilti santykiai. Ir jokio ten persekiojimo, nors bendravau kelis metus. Tik labai jau jie pasishvente…Nors, jei buchiau kokios firmos vadove, pavaldinius rinkchiausi ish ju tarpo - niekada neapvogs ir nesukchiaus.

O shiap tiesos ieshkome kiekvienas savaip. Ir jei esame tokie silpnavaliai, kad leidziames itraukiami ar uzhipnotizuojami, taip mums ir reikia. Visur yra gero ir blogo, kikvienas turime atsirinkti. O blogiausia religija ta, kuri kishasi i politika, itakoja ekonomika.

Manau kiekviena "teigiama" religija zlugdo asmenybe, neziurint ar tai sekta ar ne. Nes jos siulo guostis tokia dievo valia, atsukti kita zanda, melsti geresnio gyvenimo, siulo geresni pomirtini gyvenima (uz kanchias shiame). Nors tarkim man labiau patinka satanistine, daugelis pagonishku pasaulieziuru. Ten niekas nesiulo kankintis shiame gyvenime, kad butum laimingas po mirties. Reik susikurti savo gyvenima chia ir dabar! Turi buti pats sau Dievas, busi laimingas, o taip pat ir kitiems nuo to bus tik geriau. O shiaip tai ishtikro sektu veikla zaloja psichika.
Su pagarba***šnosparnis

… o kas ju neturi tai dar per galva, kad ishnyktu visi tie sektantai, kad juos kur…

Man atrodo, uztektu jiems duris panosej uzdaryt ar pasiust. O visus vaikus vertetu sviest, mokyt, kad ir jie taip elgtusi.

As ir pritariu paskutiniui postui

iskart sakau as nieko netikiu. na siaip krykscionybe irgi savotiska sekta ja gi irgi kazkda panasiai skelide ir sugalvota buvo tam kad vergus valdyt, popieziai degino tada visokius "raganius" uz tai kad jei konkurencines religijas skleide. O siaip as esu pries tuos cirkus prie promenado ir kitas sektas…

Rejyte rašė:

Prisimenu,prie manes buvo prikibe scientologai (nezinau, kaip tiksliai rasosi…Šypsena). Skambinejo puse metu, kiekviena diena. Is pradziu graziai aiskinau, kad manes jie nedomina, po to - grieztai. Tiesiog reikalavau, kad paliktu ramybej. Atsikniso tik tada, kai pranesiau policijai.

wow wow wow Apakęs Apakęs Apakęs niu nieko saw…kur che tajp jie buriuojasi, net idomu pasidare…Kiek teko susidurti, tai tik su krishnaitu bandymais ibrukti javainius (ar kox ten meshlas) ir dar lankstinukus apie tyra nesutepta meile po vedybu…Tajgis, sunku kazhka pasakyt, kai tiesiogiai lyg ir neteko susitikti Kietas O kita vertus, kuo jie blogesni uzh tradiciniu tikejimu atstovus? Vistiek mura…

Paladinas rašė:

"Tikejimo zodis" yra netradicine religine bendruomene, nors ir turi daug i sekta panasiu pozymiu.

Paladinai, gal galetum pakomentuot, kokiu? Aciu.

Manau, kiekvienas pilnametis gali spresti uz save, kur jis nori vaikscioti, kuo tiketi ir kam priklausyti. Nieko drausti nereikia.

Apsilankius diskusijose, visi atrodo esate kieti ir visaziniai. Labai noreciau suzinoti Jusu nuomone apie Lietuvoje egzistuojancias sektas ir ypac apie saentologus. Aciu.

As paprasciausiai blaiviai mastantis

drausi, tai sulys į pogrindį ir bus dar blogiau, kažkada krikščionybė irgi buvo draudžiama ir matom kas iš to gavosi, kaip tik geriau kai sektos yra pakankamai atviros, kad jas būtų galima stebėt, kontroliuot ir reikalui esant imtis priemonių. O aplamai Lietuvoje yra religijos laisvė ir jei pilnamečiui piliečiui geraij kokiam "tikejimo žodžiuj" tai lai ir būna, aišku dėl nepilnamečių atskira kalba

Jo Jo, paleiskim visus i gatves, su kostiumyciais ir kortelem ant atlapu ir akmeniu kisenej, te jie eina ir skleidzia mums tiesa tamsuoliams, te atsiveria jiems musu sielu seifai, o geriau kas ir pinigines, kuo daugiau , tuo geriau, taip mes roju pasieksim, ir sukursime zemej ANTIKRISTO ROJUUUUU!!!
Kokia cia laisve, kai po namus savaitgali bent po kelis kartu atsliauzia kas nors, pasimylet zmoniskai neleidzia, vaikus itraukia ir zaloja "laisva" nesusiformavusia psichika. Jo, laisve, paskaitom laisvos lietuvos laikrasciu: pilietis N, nuteistas 4 metas uz 12 metu berniuko ar taimergaites tvirkinima.Ar tai ten kokia nors dura sektante vaiku ateme is tevo ir itrauke i sektantu lizda, ar dar ka nors.Jo, laisve, kai vagys kita diena po suemimo paleidziami kita diena, zmones zudomi vidury dienos, p.e.dikai gatvemis marsiruoja , teisiu rekalaudami. Aciu Lietuvai tevynei ir teveliui Vytui uz tokia laisve. Lietuva tuoj bus Europos Harlemas. Shaudyt visu pedrozas ir suknistu sektantu, kurie lenda i akis ir zmonems gyvenimus luosina.Akis uz aki, dantis uz danti!

Viliokė rašė:

Jie iskreipia zodzio prasme…

Kaip?

Drovuska ash be taves daryciau mano saule Lūpos

tiesa, spalva visai nieko, bet ta tavo kur issirinkai geresne Cha cha Lūpos

labai fainiai atrodo Taip Mirkt

hm man kaiptik galas geriau atrodo, priekis per daug apvalus nesa vos ne i Hyundai koki tai. agresyvumo truksta(gal jo nereikia?) bet galas ydomus.