sekmadienis:)
uh kaip sune dave dziazo ten imesiu veliau i dienorasti, nes dar jau 2mb. limitas iseikvotas
nupirk vaiku normalu salma, nor jau pigiausia motoroleristo, nes su ta puodine ant galvos tai
jo zinau, bet nerandu ant jo makaules, va taip ir vaziuoja, reiks kada perlekt per visas Dablino pardes manau vistiek gausiu
tokia foto tik giminem is barbieriskio siusti, kad parodyt, kaip sauniai sekasi nes ta masina tai stabiliai ne i tema
ka tu cia tauski kokia masina? cia darbinis arklys pasratas, kaip tu manai, kur ta moto dedam? ant sedyniu i salona o tu jai giminem siunti tokias foto tai man taves gaila
jo… tikri lietuviski pastebejimai (b3rh-)
na, pykit ne pyke, bet cia, Airijoj, kitokiu nera. Visi - grinakraujai lietuvaiciai svelniom, skustom galvom ir islygintis treningais… tuo besivadovaudamas ir parasiau komentara. nenoriu nieko traumuoti o del lietuvisku pastebejimu…tai ka as zinau, gal ir tikrai lietuvis esu… arba kaip dar sako apie mus - lietuviskai kalbantys rusai, nes lietuviai mire su bociais
Sunkoka sutikti kad kitokiu nera. Aplink mane kaip tik jokio treninginio nesimato ir jau senokai nesu mates. Apart kokioke lietuviskoje parduotuveje… Kaip sako su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.
as saves su tokiais, kuriu tu nematai, nesitapatinu.
Na sori! as nuo gimimo skutuosi galva o treningu nenesioju ir kam tu man tai klijuoji? ir zinai i jura su masina ne visur ivaziuosi!!!
del juros tai cia geras “pointas” is principo sugalvojau nuvaziuoti su savo kibiru i Skaries apylinkes arba Rush nes ten uzmaciau ivaziavimu i jura, kur masinytes stoveti gali…
Na va, o tu dar parinies zinai cia kur buvau zenklai 15km/h bet kazkada buvom nusileide kur nera nieko, ne zmoniu ,ne zenklu tai va pasidraskem super tik atsargiai ten labai apgaulinga vietom taip minkstas smelis ,kad masina pati nusketa
pavoju daug visur tyko bet as ne der draskymosi, man pakankamai eksremalu butu ir ta pati sumustini suvalgyti tokioj vietoj vis butu kazkas ne kasdienisko
Tikrai taip, tik apsirenk-vejukas pucia ,kad ir diena grazi esam saslyka kepe alus jega
o kurioj vietoj cia jus draskotes?
CIA tai paciam Rushe, bet yra dar geriau,kur zmoniu ner, bandysiu ryt pasiskambint ,kad primintu ,kur mes tuos saslus zarinom jai jie nepamirso, nes tai buvo pries 7metus
angeliuk> o kiek jau laiko tu airojoj ar aplamai “emigracijoj” ?