sekmadienis:)

sekmadienis:)

Labas

Cha cha

uh kaip sune dave dziazo ten Taip imesiu veliau i dienorasti, nes dar jau 2mb. limitas iseikvotas Cha cha

nupirk vaiku normalu salma, nor jau pigiausia motoroleristo, nes su ta puodine ant galvos tai Blogai

jo zinau, bet nerandu ant jo makaules, va taip ir vaziuoja, reiks kada perlekt per visas Dablino pardes manau vistiek gausiu Taip

tokia foto tik giminem is barbieriskio siusti, kad parodyt, kaip sauniai sekasi Cha cha nes ta masina tai stabiliai ne i tema

ka tu cia tauski Nekaltas kokia masina? cia darbinis arklys pasratas, kaip tu manai, kur ta moto dedam? ant sedyniu i salona Taip o tu jai giminem siunti tokias foto tai man taves gaila Taip

jo… tikri lietuviski pastebejimai (b3rh-) Blogai

na, pykit ne pyke, bet cia, Airijoj, kitokiu nera. Visi - grinakraujai lietuvaiciai Šypsena svelniom, skustom galvom ir islygintis treningais… Šypsena tuo besivadovaudamas ir parasiau komentara. nenoriu nieko traumuoti Šypsenao del lietuvisku pastebejimu…tai ka as zinau, gal ir tikrai lietuvis esu… arba kaip dar sako apie mus - lietuviskai kalbantys rusai, nes lietuviai mire su bociais

Sunkoka sutikti kad kitokiu nera. Aplink mane kaip tik jokio treninginio nesimato ir jau senokai nesu mates. Apart kokioke lietuviskoje parduotuveje… Kaip sako su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi. Mirkt

as saves su tokiais, kuriu tu nematai, nesitapatinu.

Na sori! as nuo gimimo skutuosi galva o treningu nenesioju Ne ir kam tu man tai klijuoji? Nekaltasir zinai i jura su masina ne visur ivaziuosi!!!

Cha chadel juros tai cia geras “pointas” Taipis principo sugalvojau nuvaziuoti su savo kibiru i Skaries apylinkes arba Rush Šypsena nes ten uzmaciau ivaziavimu i jura, kur masinytes stoveti gali…

Na va, o tu dar parinies Cha cha zinai cia kur buvau zenklai 15km/h Žliumbia bet kazkada buvom nusileide kur nera nieko, ne zmoniu ,ne zenklu Taip tai va pasidraskem super Gerai tik atsargiai ten labai apgaulinga vietom taip minkstas smelis ,kad masina pati nusketa Taip

pavoju daug visur tyko Šypsena bet as ne der draskymosi, man pakankamai eksremalu butu ir ta pati sumustini suvalgyti tokioj vietoj Cha cha vis butu kazkas ne kasdienisko Kietas Mirkt

Tikrai Taip taip, tik apsirenk-vejukas pucia ,kad ir diena grazi Cha cha esam saslyka kepe Gerai alus Alus jega Taip

Valio o kurioj vietoj cia jus draskotes? Šypsena Alus

CIA tai paciam Rushe, bet yra dar geriau,kur zmoniu ner, bandysiu ryt pasiskambint ,kad primintu ,kur mes tuos saslus zarinom Liežuvis jai jie nepamirso, nes tai buvo pries 7metus Taip

angeliuk> o kiek jau laiko tu airojoj ar aplamai “emigracijoj” ? Cha cha