Sekmadienio pietus


Sekmadienio pietus

Idaryti grybai maisto misiniu Cha cha is mesos, svogunu, morku, grybu ir mocarelos. Viskas uzlieta kiausinio ir grietineles plakiniu ir apibarstyta fermentiniu suriu su petrazolem. Garnyras bulves ir salotos is spalvotosios paprikos ir pipiriniu salotu? (salad cress), paslakstytos citrinu sultim, druska, cukrum ir alyvuogiu aliejum.

nu labai jau graziai atrodo Gerai

Gerai Niam niam Taip

užskaitau Gerai

tikras sedevras.o iskur grybai tokiu metu? Nekaltas

nesake, kad butent sviezi grybai lyg

Pievagrybiai cia.

Jau kaip dievinu ne apskritas lėkštes Tūsas

Ir aš Valio

o tai cia kepuras pievagrybiu tokios dideles ar tik taip atrodo.

negaliu pakest to mados klyksmo (ne apvaliu leksciu)

man tai patinka visos GRAZIOS lekstes!! Valionanotec, aha, dideles. Mano delno dydzio, buna ir didesnes, vyrisko delno dydzio Cha cha. cookuk.co.uk/images/rice-mushroom-pullao/open-cup-mushroom. jpg

genetiskai modifikuoti Cha cha jei rimtai nemates dar tokiu

rodos yra keturi etapai pievagrybiu, tai button mushrooms, closed cup mushrooms, open cup mushrooms ir flat mushrooms. Cia pagal dydi; atsiprasau, bet net neisivaizduoju ar lietuviskai jie turi skirtingus pavadinimus. Skiriasi jie tik tuo, kad skirtingu subrendimo metu nupjaunami. Nu ir dar skoniu mazieji nuo paciu didziausiu skirias siek tiek Šypsena.

–Tą brudą nugramdžius nuo viršaus gal būtų galima valgyt…

tik alkanai ir žiūrėt į tokį nuostabų maistą Užsispyręs

Kanda turetu buti skanu…

sriubasss prie tokiu truksta Laimingas

Gerai