SE
Banginiai, visi gavot paramele? Kaip sekas rangovu ieskot?
Mano kolega gavo, bet jis buvo is anksto susimontaves, tai tik paleist lieka
Situacija jaučiu kaip statybose. Sutari vieną kainą, o montavimo metu gauni šiektiek kitą. Ps. Jei ne kaminėliai idealus stogas būtų.
Per pazystamus radau, ziuresiu ar ne bus cirku. Geguzes pradzioj zadejo padaryti. Speciau dar prisigaminti si sezona kw/h P.S.bandziau kitur pasiskambinet, daug kas atmeta ir neperskambina
Jauciu per pazistamus lengviau kaina kilstelt jei ka
Faktas …bet startine kaina gera padare, zadejo kad nebrangs…bus matyt ant kiek “pazystami”
As tai nutolusia uz 2 ar 2.5 pries metus pasistaciau. bbz nepamenu nei kiek mokejau uz elektra nei kiek moku dabar nes nemoku nei uz viena komunalini kas men. Pastoviai vilkdavosi skola po 300-500e, tai atsibodo ieskoti galu, tai primeciau mazdaug metines visu elektru, sildymu ir kt saskaitas is 12 padalinau ir metu kas menesi ta suma. Buvau cia kazkada laiska atpleses, tai uz sildyma +500 uz vandeni irgi ten +200
biski i virsu apsiskaiciavau. px tegul kapsi, kada reikes isjungti tuos mokejimus kad is kredito pasidengtų.
Kas cE statybu magnatai - va kotedziuku rajona panelem galetumet aBklot evarzytynes.lt/evs/pages/auction.do?id=253605&number=22328 8
Gavau, bet aš nutolusią imsiu.
Idomu,kaip cia su tom elektrinem bus ateityje…dabar tai net per saldziai viskas su jom. Siu dienu kainom mano atveju max 4m atsiperkamumas, kas realiai super
prie kokios kainos elektros tau čia gaunasi tie 4 metai?
nekukliai su tom varzytinem-nusimontuok, dar nesugadink stogo dangos, ir dar be inverteriu. Kazkada buvau nuvares paziuret angaro, pries varzytines, salia manes pardavinejo, tai galvojau, kad pataikiau i mitinga pries Matijosiu, suleke su reindzais, bentaiga buvo-vystytojai skardini angara perka
Ziuriu pilna hiluxu, reindzeriu, L200 ir panasiu uredijos issiparduoda. Kol vyriausias verkia, kad nespeja konteineriai is mikiu aDplaukt- nezinau ko Rafis miega - po stuke dvi supirktu, po 10k ukrainieciams parduotu p.s. tikiuosi % uz varkes igarsinima
Fujima, siu dienu,19cnt (o liepa jau bus ir virs 20cnt) , i metus isuku ± 5000kw/h, kas yra beveik1000e/metams. SE su parama gausis max 4kge. Tai 10kw elektrine, planuose 4 planas su jiems atiduodamu 33proc ir 0e mokesciu, tai liks pacio poreikiams apie 6000kw/h metams.
Uošvis naują pikapą pasiima, seną irgi už nepigiai į UA parduoda.
Na bet cia teorija , bet visur uzmetu i ne savo puse…optimistiskai skaiciuojant dar graziau viskas atrodo
4k eur uz 10 kw? Eiliniam mirtingajam jauciu dabar tie 10 kw kainuos su parama kokius 7 k euro jau. Ar skaiciuoji kad po mazdaug 10 meteliu keisti inverteri uz 1,5 k reikes ko gero?