Scorpio
man tai zeba kainos ir komforto santykis
Mano nuomone apie scorpus irgi . Komfortas, erdvumas, patikimumas ir aisku kaina. Nors kodel ju tokios kainos tai taip ir lieka man neaisku…
todel kad galas slykstus visad kai vaziuoju is paskos tokio sedevro pasitycioju
aplenk kita karta… negrazu juoktis is invalido
Fea, varliaakis…
Tai jum turbut golfII ar kokia ceske labai graziai atrodo?
man tai kaip tik sito scorpo priekis nepatinka, o subinyte visai nieko…
labai labai labai negrazhi mashina
galas siaubingas ir visishkai nesiderina prie siaubingo prieko
derinasi tik negrazhumu
tokio Cayenn3 post’o ir tikejausi. Jeigu tau sitas scorpas negrazus tai ka tada apie tavo mylima italiska lancia thesis kalbet…
galas kaip tik įdomus, va priekis tai niochen
jis ne tik is isores baisuoklis, bet ir viduj toks pat
Gianni, o ka as turiu rashyt? rashau savo nuomone… atsimenu dar kai pirma karta pamaciau sita pries 3-4 metus Vilniuj tai pirma mintis buvo “omg kas cia per xujnia ant ratu?” ir beje as neesu Lanciju dizaino fanas jei ka
Nuciulptasiknis, apie prieki tai susilaikysiu nuo komentaru.
bulku ir golfu fanai susirinko
man jo sikna yra ciotka. Bet du sloinikai is priekio…
Jo visokiu gopvagenu vadylos apie grozi daug supranta… Salonas matot jiem scorpo prastas
man tai kaip tik dizainas super, ne tai kad labai kazkas ipatingo, bet vis ne kokie A4 ar BMW5, standartine pilkos mases stilius su skirtingais gamyklos zenkliukais
gianni> o kas ten viduj taip gero? Desovke konkreti. Gal normalioj masinoj neesi sedejes? Dirbu kitam mieste, tai kas antra savaite vazinejam pasikeisdami. Pas kolega toks scorpio… Vienintelis geras dalykas, tai kad jame vietos daug, o daugiau tai geriau patylesiu. Zodziu slykstukas.
pas ta tavo kolega salonas desovke pas kitus yra puikus