SC Blacklist

SC Blacklist

Geresnis negu conviction Gerai Ant realistic reikia paplušėt vietom stealthu varant. Gaila tik Sam’o kitas balsas Blogai Taip pat ir su Garretu Thief’e padarė, nu bet ten apskritai viską sušiko Cha cha Ai nu ir dar geimas crashinasi kas 25-30min, ubisoftas per 3 patchus nesugebėjo sutvarkyt Gerai bent jau R9 2xx radeonu supportą pridėjo. Ubisoft Gerai

Blacklist sakyčiau man buvo vos ne metų game. Gerai Galvojau, kodėl man crashina gaidys, nes pykdė juodai, kur šalutinės misijos pereiti ant stealhto nori tai ****s, nepavyko - daryk rastart game, nes paskui crashinsi vidurį žaidimo. BlogaiMan rodos crachinimai prasidėjo po pirmo ar antro patcho. Groovy - ■■■■■■ *pimp…*.

Ten tipo kas kažkiek laiko bando geimas connectintis prie Uplay ir crashinasi žaidimas, jeigu atjungi internetą tada geimas nesiseivina. Daug pas ką šita problema. Tų šalutinių aš ir neperėjau nei vienos, nes nespėji pereit iki lūžimo, checkpointų aišku irgi nedasigalvojo padaryt. O be patchų aš apskritai žaist negalėjau, nes rašė R9 200 series gpu not supported Gerai

Aš aišku žaidžiau be interneto, bet vistiek crashino. Kažkaip galvojau arba lievas crekas buvo arba cpu užkaisdavo ir išmesdavo. Čia and AMD tų APU fignios žaidžiau. GirtasSide misijos visos preitos (neskaitant aišku CO-OP), sunkiausia buvo toje jachtoje (čia tipo preorder bonusas). Bet ten kur koks rush ir atsilaikyti vawe 8 nepavyks , nes bus crashas iki tol. Per daug nežaidžiau SC iki tol, bet patinka SCB žiauriai. Gerai Chaos Theory ir kalė į klyną neblogai. Visada Stealth etalonu laikiau Hitman, bet paskutiniu metų Semas Fišeris “suhitmanėjo”, o Hitmanas “susplinterėjo”. Cha cha

Beja kas domisi peiliais ir geimais, tai žino, kad po SC Blacklisto žiauriai pagausėjo Karambitų paklausa. Cha cha

Kažkaip aš iš hitmano serijos nebesitikiu nieko po absolutiono. Nors va SC pasitaisė.

crackariai skundzias kad jiem crackai lievi… Cha cha