SB Live --> audigy?

SB Live → audigy?

Sveiki Labas Kazkada labai seniai (2002 03 09) vyko diskusija :

"Vienas dideles valstybes pilietis, ziuredamas prisimerkes i rytuose tekancia saule ismaste… kad pod Windows XP galima pakrapstinejus Live pasidaryti Audigy"

Toliau jis pateike visa schema + draiveriu linkus (kuriuos labai greit uzdare) kaip tai padaryti ir konstatavo fakta tipo taip veikia ir imanoma. As norejau pasidometi ar ta kas nors bande daryti in real?

Thanxs Labas

ash andzhiau bet poto labai greit dingo noras Šypsena Shiaip tai girdejau kad pakeitus firmware irgi galima padaryti audigy. Gal atsiras koks ishminchius ir pasidalins ishmintim Šypsena

Kiek teko matyti ir girdeti niekam normaliai nepavyko padaryti Šypsena

Nu jopki palki, gal alaus persigerete. Taigi visiskai kita karta, kitos kartos procesorius, su absoliuciia kitomis galimybemis. Gal dar pradesite pasakoti apie tai, kaip degtines pririjes ruselis, ziuredamas i tuscia degtines buteli ismaste, kad Win XP sistemoje su Service Pack 1, prilipinus tam tikrus tranzistorius motinineje ploksteje ir isirasius tam tikra BIOS versiaj is Pentium III procesoriaus galima pasidaryti Pentium IV. Nu nesvarbu, kad visiskai kitokia architektura, ane?

Ok ok, tik nereikia manes naujoko skaudziai musti ir barti Laimingas Buvo tokiatema, siule daryt, tai ir paklausiau ar imanoma. Dekui isminciams pasaket ne Taip

pala pala kaiptik audigy ir sb live 5.1 mazhai skiriasi Nekaltas