savaitine 6kg.-norge

savaitine 6kg.-norge

…ir luzusi meskere,is dvieju daliu i keturias.Kolegai tas pats-luzo,panasu i kranta bandant isprasyt.Zvejyba superine,ispudziu daug,keista rankos nedrebejo,upetakiu,lasisu-daug,daug pagauta-paleista,licenzija 12val.-apie 14e.----Vefsn upe.

Atrodai,lyg laikytum malką rankose.

Sunstep, tai čia ir yra drožta, specialiai kad tave apgauti Juokiasine, jei rimtai tai Gerai laimikis

As,va,katik atsikeliau,kavos atsigeriu 100m.iki zvejybos vietos…,parasysiu uz pusdienio rezultatus,o tu step,stepink,pasnausi,gal issimiegosi,linkiu kitokiom spalvom pasauli pradet matyt

Tokio svorio,toks laimikis-gyvenime-pirmas si menesi-antras.kiek jinai turi jegos,istvermes-uff,man vistiek idomu,jei ikinkytum apie15-17kg.,kiek metru i upes virsu liptum?Jeibutu kas filmaves kaip paskui ja begau… Juokiasi Juokiasi

Gerai Vau!

Gerai Gerai Gerai

Kaip plastikinė, Laimingasbet Gerai

Nu žiūriu žiūriu aš į tą nuotrauką nežinau… Ar čia tik man atrodo ar tu čia įdėtas prie to namelio Cha cha

Laimikis geras GeraiFotke tikrai kazkokia idomi, zvejys ir zuvis kazkaip issiskiria is viso fono.

niu ir va nuspredet kad jis pas mergu o ne zvejoja Šypsena

Cia savoj fazendoj,zvejybos vieta uz nugaros,aciu uz ivertinimus,telefonas samsung a80 Juokiasi Juokiasi Juokiasi

savo tvenkini pridauze Blogai