Savadarbis šilumos siurbl


Savadarbis šilumos siurbl

Ir kiek toks agregatas grubiai 2,5kW galingumo pinigų kainuoja ?

Ka bendro su silumos siurbliu turi foto matomas saldymo agregatas skirtas prekybinei irangai-kameroms,vitrinoms,priesieniams?Ar tu cia Teveli seip, viska ka randi apie saldyma, ta ir dedi? Gal tada dar paprasciau : google-refrigeration?

aironas | 03-18 23:07 Ir kiek toks agregatas grubiai 2,5kW galingumo pinigų kainuoja ? Jai domina butent tas irenginys kuri Tevelis ikele foto, tai galiu tiksliai atsakyti i kainos klausima ir pateikti komercini pasiulyma.Tik pradziai reikia patikslinti info.Klausi apie 2.5kw elektrines galios saldymo agregata, ar reikia butent salcio 2.5 KW? Taip pat svarbu zinoti kokia saldymo kamera zadi montuoti? Vidutiniu ar zemu temperaturu? Nuo to priklausys kaina.

šilumos siurbliui reikalingas garintuvas ir TRV voztuvas(expansion valve),o orinukui dar ir reversinis vožtuvas atitirpinimams. Tuo tartpu šaldymo agregatui reikalingas tik kondensatorius. Kondiskese,(dažnai ŠS taip pat) kondensatoriaus ir garintuvo vaidmeni atlieka tas pats daiktas reversinio vožtuvo pagalba.Bet tai dar nereiskia kad bet kurį, bet kokios šalčio mašinos kondensatorių galima paversti garintuvu. čia pradžiai, vienas iš esminių skirtumų. Ir dar daug niuansu kuo skiriasi ŠS nuo “condensing unit”.