Saunuole!


Saunuole!

Tai visgi trauma kliudė siekti bronzos? Nepaisant bėgimo rungties, Austra kovėsi tikrai šauniai. Džiugu jos veide vėl matyti šypseną. Apkabinimas

Apgailėtinas esi tu. Sportininkė grįžo po traumos ir iškart elitinėse varžybose demonstruoja solidžius rezultatus. Pagerino du asmeninius rekordus ir išlaikė intrigą iki pat 800 m bėgimo rungties. Reikia sulaukti pačios Austros komentaro, iš veido išraiškos ir pačio bėgimo matėsi, jog jautė kojos skausmus.

nieko *bliamba*no, laukiam antradieni aleknos pasirodymo, be pirmos vietos gali ir negryzti…

jei apgailetina,ti vaziuokit patys ir dalyvaukit gal bus neapgailetina Piktassaunuole Gėlė

norma

Tikrai neprastai pasirodė tai rodo jos pagerinti rezultatai. Liūdna tik dėl bėgimo, kuris nubraukė visas prieš tai dėtas pastangas. Manau, niekas kitas, kaip tik trauma jai galėjo pakišti koją. O šiaip man dar džiugiau dėl to, jog kitąmet Pekine turėsim net dvi labai pajėgias sportininkes! (ko jau seniai nebuvo tarp lengvaatlečių)

medziotoja Taip

geras tas rezultatas ko cia putojates Kietas

Nors ir nepasisekė bėgime,bet visdėlto šaunuolė ji yra. Gerai

zinant kad turejo trauma, tikrai nepasisiukslino Gerai

saunuole,buti pasaulyje 6 vietoje ,tikrai aukstas pasiekimas Mirktir siaip juk turejo net sansu tapti prizininke Šypsena

Bėgdama per barjerus darkart susižeidė ir su skausmais tęsė kovą, kiek girdėjau. Pagirtinas užsispyrimas.

clap clap clap

Gerai

6 vietoj? Kaip tik buvau isijunges TV tuo momentu tai rode, kad 8 vietoj ( tiesa puse minutes komentatoriai sake, kad 6 vieta, bet patikejau tablo rezultatu)

Velniūkštis