Šašlykas
Ką manote?
manau,kad cia kepta mesa,suverta ant medzio
Orkaitės režimas “kaitinimas iš viršaus ir apačios”. Temperatūra 220 C.
ner dumu rezimo?
Bet ant žarijų kepant nėra dūmų
Vasaros viduryj “šašlyką” orkaitėj kepa tik judėjimo aparato invalidai arba proto invalidai… Užuojauta…
Kokia cia vasara, kai uz lango ruduo, zmogus prie karsciu priprates todel ir kepa namie
ARSai, tokio zodzio invalidai nera. Bet tu ir slykstus diedas
Piktas nuo nepritekliaus arba durnumo bet teisybes žodžiuose yra.
Arsas> siaip 99% mesvalgiu zmoniu vasara kepa virtuvej kokia nors mesa, kas cia invalidisko? Ar tik todel, kad ta mesa saslyko gabaliuku formos?
Gruzinas, kalnuose po sekso su asilu paimdavo mėsgalį, užmaudavo ant medžio šakos, palaikydavo kelias minutes virš ugnies ir valgydavo. Jis nelaukdavo kol tas mėsgalis marinuosis keturias dienas.
Liko cia pas mus nesenai saslu po baliaus sodyboi, tai nusprendem ir orkaitei issikept. Niekad nebuciau patikejas, bet gavos tikrai super ir mesyte tokia sultinga, neisdziuvus kaip ant zariju P.S. kepem blekoi ant kepimo popieriaus sudetus.
Jeigu gruzinas kalnuose būtų turėjęs keptuvę, tai po sexo su asilu jis būtų kepęs keptuvėje, o ne ant nudrožto pagalio. Labai skaniai gavosi keptuvėje. Karštis - 2 padėtis, pakepi 7 minutes. Po to apverti ir dar 7 minutes.
As kaip mesaedis, tai man px kur kas daryta. Zinoma ant zariju viskas gaunasi skaniau.
Jei ruskiai b0ūtų turėje bent kiek smegenų, tai negalvotu iki šiol kad šašlykas tai gruziniškas patiekalas Taip pat negalvotu, kad gruzinai užsiima tokiu pat seksu kaip ir jie, čečėnų pamokyti
Prie ko čia ruskiai? Man nėra jokio skitumo tarp gruzino, čečėno ar armėno. “Gruzinas” čia greičiau bendrinė sąvoka.
ne gruzinas , o gruzas juk gruzija o ne gruzinija