Sanariu ligos.Ruduo-ne pats geriausias metu laikas musu sanariams...

zmogau, o tu is viso zinai ka reiskia sanariu skausmai? as gydziausi, pastoviai !!! blokadas leido i sanarius, netgi bobuciu metodais gydziau, spek ar kas padejo Ne o manai as labai turiu noro gyventi su skaudanciais sanariais? ne velnio !!! mano mama naktim nemiega, nes rankos tirpsta, manai kas padeda? vienintelis dalykas - kai sedi diena rankas susidejus, ir nedirba… senelis, del sanariu pas gydytojus dar ne karto nebuvo, manai jis naktim miega? o seni zmones juk buna nusistate kad viskas pasitaiso isgija ir be vaistu pagalbos… bet nevelnio jokie naminiai uzpilai net nerpadeda… taip kad, nedek musu i suns dienas, nes kaip paciam teks pasikankinti, tada pamatysi Taip

domina tikrai isprest savo problema? ar galvoji i tai pavirsutiniskai. Kad bandei daug perskaites supratau, turiu informacija kuri manau viena is galimybiu isprest tavo minetas problemas. Zinodamas sia informacija turiu galimybe padet zmonems, ir padedu, padedu tik tiems kas tikrai rimtai ziuri ir tikrai nori ir pasiruose ka nors keisti savo gyvenime tam kad issprestu problemas savasias. Palik savasias koordinates gali jas atsiusti privacia zinute. Susisieksiu gryzes is Vengrijos. Nes isvykstu i tarptautini seminara kaip tik turesiu dar daugiua naujos informacijos. iki

aciu uz pasiulymus,bet as irgi ne lt, o beto, man daktarai ir visi gydymai jau gerklej stovi, jau geriau isbandysiu bobuciu patarimus, jie kartais net geriau padeda… o beto, man tiesiai sviesiai daktarai pasake: “arba praeis arba nea” ir be jokiu gydymu Taip

tik nereikia propagandoa. alternatyvi medicina yra gerai… bet ne visais atvejais ji padeda. o be to ka cia kalbeti.tu geriau paklausk zmoniu,kurie kencia nuo san skausmu ir visi kaip vienas teigs jog sanariams dregme+saltis-priesas numero uno!!! taip kad nereikia priestarauti visiems mano postams,ok? as netikiu, kad mikroelementai, naudojami butent TOS FIRMOS,o ne kitos, man padetu issigydyti genetiskai apspresta liga.Zinok pakvipo reklama… Nekaltas