samdytume SEO (search engine optimiser)

samdytume SEO (search engine optimiser)

jums Vertetu labiau pasidometi paieskos sistemomis ir optimizavimu

programeriu mes turim 4
dizaineriu 2
seo 1
priimtume dar viena

Nenoriu pasirodyti grubus ar kishtis ne y savo reikalus, tachiau Jums reikia ne SEO (pasaulineje praktikoje ash ishvis negirdejes tokiu pareigu), o tiesiog normalaus programuotojo, kuris sugebetu sukurti PAPRASTA ir normalia bei kokybishka, logikos ir matematikos, tikimybiu ir elementarios psichologijos zhiniomis paremta duomenu baze (ar kita duomenu struktura) bei jos interfeisaDrovus Ir tuomet nereikia galvot apie tokius dalykus kaip jos optimizavimas. Viskas kuo tokiu atveju reikia - toks software’as kaip Zend Optimizer, ionCube PHP Accelerator ar panashiai (chia tuo atveju, jei naudojamas PHP). Na, reikalui esant - dar hardware’as patobulinamas ir tiek zhiniuLaimingas
Ar ash chia kazhkurioj vietoj neteisus esu? Nustebęs

siuskite savo CV emailu
[email protected]

Cv papildyti sekancia info:

  1. projektai kuriuose panaudojote savo SEO zinias
  2. priejimas prie jusu projektu lankomumo statistikos
  3. Norimas menesinis atlyginimas

Su pagarba
Jurgita
http://www.jurgita.com
UAB "Elektroniniai Sprendimai"

Hm, nu jei keturi programuotojai nesugeba sukurti geros paieshkos sistemos ir beprogramuodami ja maksimaliai suoptimizuoti - tai yra liudna. Ash pvz. nesuprantu kurioje vietoje galima optimizuoti paieshkos sistema ir ka joje opmizuoti, jei programuotojai nedaro grubiu klaidu.
Pats budamas IT specialistu ir turedamas dvizhenkly skaichiu metu patirties shioje srityje turiu konstatuoti, jog nesuprantu SEO poreikio. Keturi programuotojai - tai daug, pats zhinau tai. Keturi gerai susidirbe, patyre, geranorishkai nusiteike, netingus ir entuziastingi programuotojai gali tikrai labai nemazhai. Kalbant pavyzdzhiais - keturi mano minetas savybes turintys programuotojai per viena menesy sukurti tokia sistema, kaip antai moosu abieju naudojamas Banga.LT (ash, zhinoma, nekalbu apie dizaina - tai jau nebe programuotoju darbas).
Ash, garbes zhodis, tikrai nesuprantu kam gali booti naudingi, taip vadinami, paieshkos sistemu optimizatoriai. Suprantu tik kelis galimus ju panaudojimo boodus:

  1. Jei norima padaryti itin didele ir modernia paieshka po ne viena terabaita informacijos (ir kai pats minimumas operatyvines atminties tokiam serveriui yra bent jau pora gigabaitu) bei ties projektu dirba tiek daug programuotoju, jog jie savo ytakos sferas labai siauriai pasidalije.
  2. Yra butinybe naudoti ne pachiu programuotoju sukurta paieshkos sistema (t.y. imamas pashaliniu zhmoniu, prastai komentuotas, praktishkai nebenaudojama programavimo kalba sukurptas isheities kodas) ir norima pasiekti itin greito rezultato per kuo trumpesny laika neatsizhvelgiant y finansinius ishteklius.
  3. Programuotojai isheina atostogu ir vienintelis likes darbas - suoptimizuoti ju tinginiavimo rezultata.
  4. Tenka naudotis ne pachiu programuotoju sukurta, itin specifine ar labai daug zhiniu reikalaujanchia duomenu baze ir nera galimybes jos pakeisti sau patogesne linkme.

matyt ju programeriai tik alu siurbia ir poto daro apsineshe programavimo darbus Šypsena

Taip

kazkokiam saite maciau ju darbotvarke;]
sunku pasakyti, kam reikia to seo, kai 4 programeriai yra… Gal is tikro SUPER paieska bus?

Žmonės, kalbama apie optimizuotoją paieškos sistemoms (google, altavista ir t.t.) kaip suprantu.
Nors visai įmanoma, kad Lietuvoje, verdančioje savose sultyse, kur pažangus web dizainas nuo vakarietiško atsilieka maždaug metais, tai nežinoma.

Patylekit geriau jei nesuprantate kas yra SEO. Programinimas ir otimizinimas skirtingi mokslai ir dalykai.

webmaster
http://www.jurgita.com

Bighead. SEO optimizuoja puslapius kad pasaulinese paieskos sistemose butu kuo aukstesnese pozicijose pagal tam tikrus keywordus. Tai niekuo nesusije su programinimu.
Liudna kad tokio dalyko nesi girdejes ir tuo labiau nesupranti.
Musu esami programeriai su savo darbais puikiausiai susitvarko.

SEO yra visai kas kita.

webmaster
http://www.jurgita.com

Gerai

Pats matai kaip zmones gaudosi apie ka snekama.
graudu…

webmaster
http://www.jurgita.com

jo… jaunystej pazinojau viena SEO Šypsena ans bombas darydavo (kurdavo puslapiukus, kurie kaip aisykle search engine budavo virshuj… ir atidarinedavo galybes popupu Šypsena

beje, gal kas turi kokiu geru linku apie tai kaip didieji paieshkos portalai indeksacija daro ? ir shiaip panashiu algoritmu ?

kur kur bet cia zmoniu nusimananciu nerasi.
dalyvauk SEO forumuose, ten pakankamai informacijos yra.