Samanės varymas

Samanės varymas

Jeigu uzpiltos azuolo zieveles, tai taip - tik spalva ir sioks toks aromatas. Bet jei azuoline statine ir bent pora metu, tai produkto skonis keiciasi neatpazystamai !

tai katina imesk, skonis bent artimesnis iprastiems tavo gerimams bus Cha cha

ŠpygaKlasta

azuolas tik del spalvos ir siek tiek aromato. siaip kukuruzai pagrinde jauciasi. jau uzraugei?

Principe, visas procesas panasus tik dar turi buti azuoline statine arba azuolo zieve ( pigi versija) . Nezinau pavyks ideti nuoroda ar ne , bet visas procesas pateiktas sioje video versijoje : https://youtu.be/pcxDEN9gWSg

as dejau pacius riesutus be jokiu lukstu ir pertvareliu, gryzus namo reiks tada gal paragaut, jeigu ne kartu paliksiu, jei kartu perpilsiu ir dar slyvu pridesiu, jei liks skonis nekoks bus vietinei faunai prie darbuJuokiasi

Jei riešutai cieli gal ir nebus baisiai kartu, nes tą kartumą duoda pertvarėlės, kurios ir turi visas tas naudingasias savybes. Kiek esu skaites tai lyg tai neprinokusius riešutus tam reikalui naudoja, bet pats nebandžiau.
Man skaniausiai ilgokai palakyta ant džiovintų su visais kauliukais vyšnių. Snanu gaunasi ir moteriškas likeris - vyšnias palaikius apipiltas cukrumi, kol ištraukią didžiumą sulčių, paskui sirupas nupilamas ir apipilam ruginuke keliems mėnesiams. Norint labai saldaus likerio galima paskui dar su tuo pačiu nupiltu sirupu kažkiek atskiest.

Kazkur kazkada girdejau, kad deda slyvu ir graikisku riesutu, tai taip ir uzmarinavau, tai jeigu bus labai kartu ar po savaites laikymo dar galima samane isgelbet ispylus ir pakeitus “marinata” vien slyvom, jeigu jau nieks negelbes tai irgi labai nepergyvenu, kaime vietiniams gurmanams sueis, kai gaus kokiu darbu prie sodybosCha cha

Na nzn Arsai! Teko paciam daryt kazka panasaus ir ragaut super darytoju samane ant graikisku riesutu su kevalais islaikyta ~ 3 men - neatskirsi nuo brendzio! TaipGerai trilitriaka uzvakuoji ir laikai… va slyvos tai nzn… drumstuma duotu Blogai

Keistas derinys, nes graikinių riešutų tinktūra naudojama nuo kirmėlių, nuo vidurių užkietėjimo geriant po šaukštelį, arbą įtrinimams nuo grybelių. Slyvos šiaip skoniui pagerint, bet kad jos sgebėtu permušt riešutų kartumą tai abejotina.
Paaiškink smulkiau kokiu tikslu šitas mixas daromas?

Cia vienas gerimas, i litriniusButelis idejau po 5-6 slyvas ir paciu riesutu panasiai, spalva pakeite po 3 dienu, tik idomu per kiek laiko maksimum skonius istrauksNekaltas

Cia bus du skirtingi gerimai ar vienas? Klausiu, nes dar neteko girdeti apie toki miksa. Tiesa sakant, neteke girdeti, jad butu dedami patys graikiniai riesutai- dazniau rekomenduojama deti ju pertvareles.

Savaitele palaikyk taga galima degustuoti.

Uzmarinavau samane dziovintom slyvom ir graikiskais riesutais, kiek laiko “brandint”?Cha cha

kas sian zaide ir del ko, uz ka sirgti? Nekaltas

Futbola ziurejau.Bet jei jau sakai,kad reikia eit miegot,tai begu Mirkt

Zulikas, anuka miegot!!!Nekaltas

Tikimybe,kad po antrojo pervarymo brudo lieka maziau,tai net neverta gincytis del to.Bet,visgi,paties principo reikia laikytis: su kiekvienu varymu paimama tik "serdis" - tas kas yra ne stipriau,kaip 70 vol ir ne silpniau ,kaip 40 vol!Kas be ko,su kiekvienu sekanciu pervarymu,"serdies" kiekis katastrofiskai mazeja,todel daug "specu",net nesivargina pervarineti antra karta.
P.S.Rusu samogonscikai raso,kad antru ir sekanciais kartais pervarant "pervaciu",ji reikia skiesti vandeniu iki 40 vol stiprumo ir tik is tokios koncentracijos alkoholio,daryti pervaryma.

[quote]ir musu nepalies kuri nors is blogybiu
[/quote]
bet kas gi yra vis tik tiems priklausomiem nuo Butelis žmonėms, ar jie akli, ar ką? jie gal galvoja, kad šitie apsišlapinę degradai patvoriais jau gimė tokie, jau jų likimas nuspręstas buvo iš anksto? Šinkariukas - bene puikiausias pavyzdys iš tų “saikingai geriančių” intelektualų kompanijos Taip, Romas Dambrauskas - antras toks … ir tereikia tik apsidairyti - pilna tokių aplinkui …