Sam is BACK!!!!

Sam is BACK!!!

Jau nuo vakar ieškau iš kur pirkti. Girtas

Panasus projektai : Serious Sam Forever (fanu darytas) - youtube.com/watch?v=Jes2AjmL9VYir Serious Sam HD (paciu kureju darytas) - youtube.com/watch?v=m3GNgF7aUzw

Steame jau yra Šypsena

Tuoj bandysim. Niam niam

Blogai Fail.

Ogrish, plačiau prašau Cha cha

Gal kompas nepatraukė Šypsena

Patraukt tai patraukė, bet to “HD” nematau. Nekaltas Gal kažką per nustatymus reikės pakeisti, bet ir jų neradau, na reikės atidžiau dabar užmest akį.

Typo isvaizda identiskai ne HD? Cha cha

Jau atsiemu savo žodius. Šypsena Labas

Na ir viskas grazu? ;]

Tep. Apkabinimas Myliu Tik dar liko viena problema, kad vaizdo draiveriai nusimuša, kažkoks gfx durniuoja. Iš pradžių mačiau movement bugus (dėl ko daviau fail), bet ant ultra jau nieko nemačiau, nes buvo 0.63fps. Cha cha Bet už tai buvo gražu. Cha cha Taip

Good Good… Cha cha man su directx kazka ten mete tai nejo ismegint… Liūdnas

man su dx irgi mete isirasiau antra karta dx9 ir db meta kita beda ir neina tas game Cha cha

Jaučiu jėga šaudykle su 0.63 pfs lošti Girtas

Beveik kaip matrixoj slow-mo… Girtas

Jau pazaidziau Šypsena viskas ULTRA Šypsena na tikejaus daugiau tiesa sakant… tie kraujai graziai atrodo tik Cha cha

jega!

nieko gero jame nematau, esu zaides pati pirma Serious Sam, tai shitas nelabai kuom ir geresnis Nekaltas neveltui install’as tik 1gb uzima Šypsena nustatymai visi ant Ultra, bet ispudzio nepaliko jokio. kur jum ten kraujai graziai atrodo? beje, kazkodel neuzsiseivina man jis Nekaltas