salotos

salotos

sveiki bitininkai, ar uzskaitot mano salotas? :] pomidorai, agurkai, druska, pipirai, gietine. siandien suzinojau kad ne visiem patinka salotose agurkai su pomidorais… labai keista :]ipix.lt/images/asas/61323140.jpg

Šitos yra pačios skaniausios salotos ever. Skanesnės net už salotas su ridikėliais. Tik dar reikėtų svogūniuką kokį įmest. Ar bent jau laiškų.

Nemegstu pomidoru Ne, vieni agurkai su grietine skaniau Taip bet atrodo graziai Laimingas

Šypsena

Asmeniškai man skanu atskirai arba agurkai su grietine, arba pomidorai su grietine. Kartu šitie dalykai absoliučiai nedera, tačiau dėl skonio ginčytis neverta.

Nieko nera skaniau uz salotas su ridikeliais. Sitos butu 2oj vietoj Gerai

Visiško bado atveju - gal… Nekaltas bet ir tai kažin…

Skanu ir tokios, ir vien pomidorai su grietine, ir pomidorai, salotos, svogunu laiskai, ridikeliai, grietine Niam niam

man neskanu taip, todėl, kad pomidorai visiškai praranda savo skonį, kažkokie ištižę tampa Šypsena. O šiaip čia gan skaniai atrodo Gerai, bet tik atrodo

labai daug prieskoniu Nekaltas ir agurku svieziu jau pilnas turgus…

kazkaip stambokai supjaustyta. man patinka smulkiau Šypsenair nereikia pipuru Cha cha

pipiriukai yra gerai Gerai Šypsena

Viskas Gerai

skaniai atrodo Cha cha nors mano bobute sakytu “kaip kiaulem bulbas supjaustei” Juokiasi nes tipo smulkiau reik Laimingas

Dar storesniais gabalais turbūt buvo neįmanomą supjaustyt. Juokiasi

Kaip gali nesiderint pomidoriai su agurkais? Nu jūs man pasakykit, kaip gali nesiderint pomidorai su vandeniu? Taigi vanduo (agurkai) visiškai negadina pomidorų skonio. Kaip ir pomidorai negadina vandens (agurkų) skonio. Čia reikalą gadina tik tai, kad pomidorai yra pirktiniai. Va kai padarai tokias salotas iš šiltamyje sunokintų sultingų minkštutėlių kvapnių pomidorų, tai liežuvį gali praryt.

visai ten nedideliais gabalais supjaustyta Cha cha normaliai, vyriskai :] bet siaip tai skubejau :]

Geros salotos. Svogunu truksta. Stambiai pjaustytu. Kad jaustum, ka i buna dedi Šypsena

Stambiai pjaustoma kad kuo maziau liestusi su peiliu (liktu vitaminai ir pan), nors kazint cia ar ju yra Šypsena. Ner geriau darzoves savo uzaugintos Taip…o seip paprastos eilines salotos, valgomos daznai Labas. Tik dar paskanint reiktu (svogunu, krapu, petrazole)