salotos
sveiki bitininkai, ar uzskaitot mano salotas? :] pomidorai, agurkai, druska, pipirai, gietine. siandien suzinojau kad ne visiem patinka salotose agurkai su pomidorais… labai keista :]ipix.lt/images/asas/61323140.jpg
Šitos yra pačios skaniausios salotos ever. Skanesnės net už salotas su ridikėliais. Tik dar reikėtų svogūniuką kokį įmest. Ar bent jau laiškų.
Nemegstu pomidoru , vieni agurkai su grietine skaniau bet atrodo graziai
Asmeniškai man skanu atskirai arba agurkai su grietine, arba pomidorai su grietine. Kartu šitie dalykai absoliučiai nedera, tačiau dėl skonio ginčytis neverta.
Nieko nera skaniau uz salotas su ridikeliais. Sitos butu 2oj vietoj
Visiško bado atveju - gal… bet ir tai kažin…
Skanu ir tokios, ir vien pomidorai su grietine, ir pomidorai, salotos, svogunu laiskai, ridikeliai, grietine
man neskanu taip, todėl, kad pomidorai visiškai praranda savo skonį, kažkokie ištižę tampa . O šiaip čia gan skaniai atrodo , bet tik atrodo
labai daug prieskoniu ir agurku svieziu jau pilnas turgus…
kazkaip stambokai supjaustyta. man patinka smulkiau ir nereikia pipuru
pipiriukai yra gerai
Viskas
skaniai atrodo nors mano bobute sakytu “kaip kiaulem bulbas supjaustei” nes tipo smulkiau reik
Dar storesniais gabalais turbūt buvo neįmanomą supjaustyt.
Kaip gali nesiderint pomidoriai su agurkais? Nu jūs man pasakykit, kaip gali nesiderint pomidorai su vandeniu? Taigi vanduo (agurkai) visiškai negadina pomidorų skonio. Kaip ir pomidorai negadina vandens (agurkų) skonio. Čia reikalą gadina tik tai, kad pomidorai yra pirktiniai. Va kai padarai tokias salotas iš šiltamyje sunokintų sultingų minkštutėlių kvapnių pomidorų, tai liežuvį gali praryt.
visai ten nedideliais gabalais supjaustyta normaliai, vyriskai :] bet siaip tai skubejau :]
Geros salotos. Svogunu truksta. Stambiai pjaustytu. Kad jaustum, ka i buna dedi
Stambiai pjaustoma kad kuo maziau liestusi su peiliu (liktu vitaminai ir pan), nors kazint cia ar ju yra . Ner geriau darzoves savo uzaugintos …o seip paprastos eilines salotos, valgomos daznai . Tik dar paskanint reiktu (svogunu, krapu, petrazole)