Salotos su vištiena

Salotos su vištiena

ka dejai Nekaltas?

turėtų būti skanu, jau vien kad pekino yra Šypsena

Vištiena (šiaip rūkytos reikia, bet dėjau keptą) Pekino salota Koncervuoti ananasai Koncervuoti kukurūzai 3 v.š majonezo Česnako skiltelė vuolia :>

Skanu Niam niamNorėjau parašyt,kad skaniai atrodo Juokiasi

Ne

iš pradžių ir man jos taip Ne atrodė, o jau kad ananasai su majonezu tai iš vis prieštaravau, bet nesigailiu paragavus, pavasario maistas, tokios gaivios jos :>

na, jei ne kukurūzai…

vo, vo, kukuruzai tai Kiaulė maistas Vau!

rimtai čia Jūs? gi kaip tik kukurūzai turi daug mikroelementų, naudingi dantims ir žarnyno gleivinei :>

Ananasai + vištiena = Gerai

ananasus isimciau ir ideciau kapareliu arba alyvuogiu ir maziau majonezo,geriau aliejuko su citrinu sultim ir soja Gerai

kukuruzuose yra vitamino D,E,B1,B2, B6,gelezies,bei karotino ir kt…vienintelej darzovej kurioje yra mikroelemento aukso. p.s as uz kukuruzus Gerai…juos auginu savam darze Taip LabasSITOS salotos turejo buti super Niam niam

gremliniuke, tai jau visai kitos salotos gautųsi Juokiasi

Wea, aš ir už :> ir buvo super, gerai, kad prisiminiau jas Laimingas

nu joa,bsk nusipeizejau gal Cha cha skanu kukuruzai.beje nepaminejot kad turi daug lastelienos!! Gerai

gremliniuke, nieko tokio, visiem pasitaiko Juokiasiir ląstelienos, ir šiaip visom keturiom už kukurūzus Laimingas

nu jo su tokia nuo sveciu galima mol ir beveik normaliai atsimusti, bet sau gamint tokia Ne

kukuruzus tegu sernai knisa ir eda Špyga

na man vietoj majonezo noretusi lengvesnio padaziuko:> bet siaip skanu…:>