Saldžiarūgštė vištiena
Ten kur taip juoda,nėra sudegę,tiesiog medus susimaišęs su juodoju sojos padažu įgavo toką spalvą;]
Nu va, pagaliau ne tik skanu (itariu) bet ir grazu
su bulviu kose???
Taip,todėl, kad ryžių nevalgau
bulviu kose kazkada kazka panasaus meginau - tikrai skanu
o tu bachura turi, bo man namie praverstu tokia nebloga kulinare
Čia vienam asmeniui? Daugoka bulvių košės, bet šiaip
na man ir vistiena skaniau su ryziais valgyt,bet dar man cia truksta darzoviu,kazkokiu salotu prie ju…
bet koks kiekis tos atsiprašant bulvių košės ar dar nelabai apetytnai išpurkšta
skanu jauciu buvo
Saldziarukste vistiena tai , na bet bulviu kose prie jos … jau tada geriau tik su kokiom salotom…
taip,dėl išpurškimo tai tikrai nlb pavyko;o o košės pageidavo vyriškas asmuo;D tai, kad čia viena vyriška porcija;D Salotos visada skanu,bet sekmadienio vakrą nebuvau pasiruošus tokiiam patiekalui tai reikėjo daryti iš to kas yra;]
Visai nedaug cia tos bulviu koses
Kaip skanūū turėtų būti. .
Man tai trūksta spalvų įvairovės Įterpti tarp tų lapų ir bulvių košės kažko ryškesnio (raudono pipiro ar žalio agurko… )
o kur pats receptukas idetas?
Patiekalui reikės: 2 vištienos krūtinėlės (aš ėmiau vidinę filė), 2 VŠ krakmolo, 2 VŠ miltų, Vištienos prieskonių, Aliejaus. Padažui: 3 VŠ citrinos sulčių, 1 VŠ skysto medaus (jei kietas, tiesiog pašildyti), 2 VŠ sojų padažo, 2 VŠ aliejaus (aš nepyliau- užteko to, kuris buvo įpiltas kepant, bet jei jo neliko, tuomet reikės), 2-3 skiltelės česnako, Prieskonių. VŠ(valgomasis šaukštas) Vištieną supjaustyti kubeliais. Į celofaninį maišelį suberti miltus, krakmolą, prieskonius (aš dar įbėriau druskos ir pipirų), vištienos kubelius, užrišti ir gerai pakratyti, kad mėsa gerai apsivoliotu mišiniu. Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų ir suberiame vištienos kubelius (jei liko sauso mišinio, jo neberti. Bet man neatliko.) ir nuolat maišydami aapkepame, kol gražiai paruduos.
as kartais darau toki patiekala,tik truputeli kitaip,turiu superini kinietiska toki troskintuva,tai sudedu vistiena,morkas,porus,zodziu visokiausiu darzoviu: papriku ir t.t,prieskoniu astriu ir patroskini,apkepi siek tiek…,o valgant visada gali uzsipilti ant virsaus kokio padaziuko,prie ju tinka ryziai…,tiesa pamirsau dar paminet labai tinka sojos padazas…