Saldžiarūgštė vištiena


Saldžiarūgštė vištiena

Ten kur taip juoda,nėra sudegę,tiesiog medus susimaišęs su juodoju sojos padažu įgavo toką spalvą;]

Nu va, pagaliau ne tik skanu (itariu) bet ir grazu Šypsena

su bulviu kose???

Taip,todėl, kad ryžių nevalgau Mirkt

bulviu kose Girtas kazkada kazka panasaus meginau - tikrai skanu Gerai

o tu bachura turi, bo man namie praverstu tokia nebloga kulinare Cha cha

Gerai

Čia vienam asmeniui? Daugoka bulvių košės, bet šiaip Gerai

na man ir vistiena skaniau su ryziais valgyt,bet dar man cia truksta darzoviu,kazkokiu salotu prie ju…

bet koks kiekis tos atsiprašant bulvių košės Baisusar dar nelabai apetytnai išpurkšta Drovus

skanu jauciu buvo Gerai

Saldziarukste vistiena tai Gerai, na bet bulviu kose prie jos Nekaltas Blogai … jau tada geriau tik su kokiom salotom…

taip,dėl išpurškimo tai tikrai nlb pavyko;o o košės pageidavo vyriškas asmuo;D tai, kad čia viena vyriška porcija;D Salotos visada skanu,bet sekmadienio vakrą nebuvau pasiruošus tokiiam patiekalui tai reikėjo daryti iš to kas yra;]

Visai nedaug cia tos bulviu koses Nekaltas

Kaip skanūū turėtų būti. Girtas.

Man tai trūksta spalvų įvairovės Nekaltas Įterpti tarp tų lapų ir bulvių košės kažko ryškesnio (raudono pipiro ar žalio agurko… Nekaltas)

o kur pats receptukas idetas? Niam niam

Patiekalui reikės: 2 vištienos krūtinėlės (aš ėmiau vidinę filė), 2 VŠ krakmolo, 2 VŠ miltų, Vištienos prieskonių, Aliejaus. Padažui: 3 VŠ citrinos sulčių, 1 VŠ skysto medaus (jei kietas, tiesiog pašildyti), 2 VŠ sojų padažo, 2 VŠ aliejaus (aš nepyliau- užteko to, kuris buvo įpiltas kepant, bet jei jo neliko, tuomet reikės), 2-3 skiltelės česnako, Prieskonių. VŠ(valgomasis šaukštas) Vištieną supjaustyti kubeliais. Į celofaninį maišelį suberti miltus, krakmolą, prieskonius (aš dar įbėriau druskos ir pipirų), vištienos kubelius, užrišti ir gerai pakratyti, kad mėsa gerai apsivoliotu mišiniu. Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų ir suberiame vištienos kubelius (jei liko sauso mišinio, jo neberti. Bet man neatliko.) ir nuolat maišydami aapkepame, kol gražiai paruduos.

as kartais darau toki patiekala,tik truputeli kitaip,turiu superini kinietiska toki troskintuva,tai sudedu vistiena,morkas,porus,zodziu visokiausiu darzoviu: papriku ir t.t,prieskoniu astriu ir patroskini,apkepi siek tiek…,o valgant visada gali uzsipilti ant virsaus kokio padaziuko,prie ju tinka ryziai…,tiesa pamirsau dar paminet labai tinka sojos padazas…