Saldytas maistas
Ar tikrai saldytas maistas yra menkavertis? Idomu ar daugiau jame naudos lieka kai jis tik atsaldytas.
nzn, manau saldytas maistas nera jau tox menkavertis. Daug daugiau praradama gerio maista kaitinant
Nera jis jau toks blogas.Kazkaip sakoma, kad visi vitaminai ir gerosios medziagos islieka,jei atsaldai staigiai zemoje temperaturoje.Kiek tame tiesos - nezinau.Bet as visada prisisaldau uogu, krapu,sparaginiu pupeliu,zirniu, kartais morku. Ir aisku ledu
jau nezinau kuo ir tiket. kai kurie pamise mitybos specialistai rekia, kad toks maistas nesveikas/nenaturalus/blogas ir t.t. ir pan. o kiti tvirtina, kad kaip tik geresnis uz visokius dziovintus/konservuotus, nes beveik toks pat kaip sviezias ir visos maistingos medziagos islieka…cia zmones iki pasaulio pabaigos neprieis vieningos nuomones
As irgi taip manau, nes verdant gyvybe zuva, o uzsalus daugeliui augalu, atsilus jie vel gyvi.
Na, bent jau mano tevukai saldo ivairias sodo gerybes:vysnias, avietes, juodus ir raudonus serbentus, braskes, taip pat uzsaldo ir melyniu. Pernai rudeni prisalde baravyku. Liuks -kaip sviezi atsile. Bent jau uogas tikrai geriau saldyti, nei uogienes virti-ir vitaminu daugiau lieka, ir cukraus nereikia.
netycia dirstelejau i tavo nicka…ar tik man taip atrodo, ar jis tikrai dera prie temos?
saldytos uogos-skanu ir sveika…
Saldytos uogos, tai, bet saldyta pica…
Na, bent jau šaldyti grybai, kai atšildai, būna kaip švieži. Nemanau, kad jie ten daug praranda visokiu maistinių medžiagų bešaldant.
pritariu
Manau,kad atsildzius uzsaldytus produktus,vitaminu ir maistingu medziagu lieka kur kas daugiau negu termiskai juos apdorojus.