Saldytas maistas

Saldytas maistas

Ar tikrai saldytas maistas yra menkavertis? Nekaltas Idomu ar daugiau jame naudos lieka kai jis tik atsaldytas. Nustebęs

nzn, manau saldytas maistas nera jau tox menkavertis. Daug daugiau praradama gerio maista kaitinant Mirkt

Nera jis jau toks blogas.Kazkaip sakoma, kad visi vitaminai ir gerosios medziagos islieka,jei atsaldai staigiai zemoje temperaturoje.Kiek tame tiesos - nezinau.Bet as visada prisisaldau uogu, krapu,sparaginiu pupeliu,zirniu, kartais morku. Ir aisku ledu Cha cha Cha cha

jau nezinau kuo ir tiket. kai kurie pamise mitybos specialistai rekia, kad toks maistas nesveikas/nenaturalus/blogas ir t.t. ir pan. o kiti tvirtina, kad kaip tik geresnis uz visokius dziovintus/konservuotus, nes beveik toks pat kaip sviezias ir visos maistingos medziagos islieka…cia zmones iki pasaulio pabaigos neprieis vieningos nuomones Nekaltas

As irgi taip manau, nes verdant gyvybe zuva, o uzsalus daugeliui augalu, atsilus jie vel gyvi.

Na, bent jau mano tevukai saldo ivairias sodo gerybes:vysnias, avietes, juodus ir raudonus serbentus, braskes, taip pat uzsaldo ir melyniu. Pernai rudeni prisalde baravyku. Liuks Gerai-kaip sviezi atsile. Bent jau uogas tikrai geriau saldyti, nei uogienes virti-ir vitaminu daugiau lieka, ir cukraus nereikia.

netycia dirstelejau i tavo nicka…ar tik man taip atrodo, ar jis tikrai dera prie temos?
Cha chaCha chaCha cha

saldytos uogos-skanu ir sveika…

Saldytos uogos, taiGerai, bet saldyta picaBlogaiVeee

Na, bent jau šaldyti grybai, kai atšildai, būna kaip švieži. Nemanau, kad jie ten daug praranda visokiu maistinių medžiagų bešaldant.

pritariu Cha cha

Manau,kad atsildzius uzsaldytus produktus,vitaminu ir maistingu medziagu lieka kur kas daugiau negu termiskai juos apdorojus.