Saints row 3
Ilgau dvejojau bandyt ar ne ir sugalvojau, jei jau nusipirkau, tai reik bent kiek išbandyt Idiotiškas žaidimas bet fun, nenusivyliau
labai net fun zaidimas. nera tos monotonijos kaip GTA jei nori pereiti 100% zaidima. malonumas net po miesta yra lakstyti. o plius yra coop tai vapse super
O, parsisiunčiau
del to fun galvoju ant ps3 pilna paimti, nors ir steame jau turiu. bet konsoline versija pokolkas mano akim brangi. o jul visi zinom kas si thq ivyko.
Taigi jungi big screen, imi gamepadą ir ta pati konsolinė versija, tik su geresne grafika ir kas svarbiausia beveik už dyką
Na tikrai Kushliau ne už dyką. Kad ir su -50%, bet steame brangu. Buvo beveik už dyką Humble Bumble jei sumokėjai 5$, tik aišku reikėjo spėti, kol buvo pasiūlymas.
Nu tai aišku iš HB Tuos 5$ ir laiku beveik už dyką, nes dar krūvą žaidimų gauni Nu o jei kas nespėjo, tai turbūt gyvena po akmeniu
Na aš ir nespėjau, kol sumasčiau ir praėjo laikas… Taip jau būna. Nors aišku jei tik žaidimai be DRM, jei steam - tai eina jie nx.
Aaa… Kodėl tu nuogas (nuoga) Kushliau?
Nes čia tokia užduotis, sukelti šoką žmonėms
Nes man patinka nuogybės Šiaip galvoju reiks gal aprengt jau ją, nusibodo biški
Tie kvadratėliai tai žudo. Jau galvojau penktadienį kas nors pakeis į labiau šventinę foto, bet teko tenkintis šita.
Nu juos jau nusiėmiau, be jų daug geriau