Saints row 3

Saints row 3

Ilgau dvejojau bandyt ar ne ir sugalvojau, jei jau nusipirkau, tai reik bent kiek išbandyt Juokiasi Idiotiškas žaidimas bet fun, nenusivyliau Juokiasi

gargarstegosaurus.files.wordpress.com/2012/09/horizon-tits-ii-e leven.png

labai net fun zaidimas. nera tos monotonijos kaip GTA jei nori pereiti 100% zaidima. malonumas net po miesta yra lakstyti. o plius yra coop tai vapse super Cha cha

youtu.be/cAWd2sieQxg youtu.be/JIbRpZmXdps

O, parsisiunčiau Cha cha Gerai

del to fun galvoju ant ps3 pilna paimti, nors ir steame jau turiu. bet konsoline versija pokolkas mano akim brangi. o jul visi zinom kas si thq ivyko.

Taigi jungi big screen, imi gamepadą ir ta pati konsolinė versija, tik su geresne grafika ir kas svarbiausia beveik už dyką Cha cha

Na tikrai Kushliau ne už dyką. Cha cha Kad ir su -50%, bet steame brangu. Buvo beveik už dyką Humble Bumble jei sumokėjai 5$, tik aišku reikėjo spėti, kol buvo pasiūlymas. Cha cha

Nu tai aišku iš HB Cha cha Tuos 5$ ir laiku beveik už dyką, nes dar krūvą žaidimų gauni Šypsena Nu o jei kas nespėjo, tai turbūt gyvena po akmeniu Cha cha

Na aš ir nespėjau, kol sumasčiau ir praėjo laikas… Taip jau būna. Cha cha Nors aišku jei tik žaidimai be DRM, jei steam - tai eina jie nx. Blogai Cha cha

Aaa… Kodėl tu nuogas (nuoga) Kushliau?

Nes čia tokia užduotis, sukelti šoką žmonėms Cha cha

Nes man patinka nuogybės JuokiasiŠiaip galvoju reiks gal aprengt jau ją, nusibodo biški Cha cha

Tie kvadratėliai tai žudo. Cha cha Jau galvojau penktadienį kas nors pakeis į labiau šventinę foto, bet teko tenkintis šita. Cha cha

Nu juos jau nusiėmiau, be jų daug geriau Cha cha Gerai