RYTO fanai
Visdėlto radau foto BBL finalas Šiauliuose.
Baik tu,cia zalgfaniai atejo ir priklijavo
vieninteliai ir nepakartojami
atviras fasizmo demonstravimas
Manes jau niekas nebestebina…
rytas white power!!!
Ziauru, tik visiskas ■■■■■■■ gali taip pasipuosti, as suprantu nacizma kaip ideologija. suprantu ideologija - svari tauta, gal but net kazkiek jai pritariu. Bet fashizmas yra visai kitas dalykas. Kaip galima puostis Hitlerio simbolika, kai ano maliepimu musu senoliai zudomi buvo
Tai aisku mes fasistai, mes gi Stelmacheri horse head vadinam cia grynas fashizmas
Ką jūs, mano mielieji kolegos draugai, nusišnekate. Mūsų visų gerbiami rytfaniai yra giliai tikintys induistai Taigi svastika - šventas induizmo simbolis sporte, nepamiršk antikengūrizmo, baisiausios lietuvių tautos, o tiksliau Žalgirio fanų, dėmės
tie fotkes centre nuliude kotais
chad - gal šeštasis pojūtis kužda apie artėjančią rungtynių baigtį?
Vai bl bl, dar ir zaliuju neapykantos uzsitrauksim uz neapykanta arkliams ir kenguroms. Ir dar vienam vienam gyvulines klimes produktui - majonezui
ah Kaip gi aš galėjau pamiršti pagonybę Bet šiaip įdomus dalykas. Po BBL finalų mano klasiokas, prijaučiantis rytui, pradėjo paišyt svastikas ant lentų kabinetuose. Paklausus kodėl jis atsakė, kad ryto fanai yra už fašizmą, todėl svastika yra “zjbs” Dėl neapykantos majonezams užsitrauksim tūkstančių eilinių lietuvos šeimų, kurie gardina rytinius virtus kiaušinius majonezu, rustybę
o kodel lr fanai kalti kad siauliu arenoj svastiku prilipenta?
“Lietuvos ryto” vadovai minėjo pasikalbėsią su apsaugos darbuotojais ir išsiaiškinsią, ar svastika iš tiesų kabėjo. Jei tai pasitvirtins ir “Lietuvos rytas” kartu su vaizdiniais įrodymais pateiks skundą, “Sakalų” klubas tikriausiai bus nubaustas pinigine bauda, nes tai jau ne pirmas jų gerbėjų išsišokimas", - sakė Rimkus.trade.lt/index.php?page=naujienos&view=naujiena&id=87536
bet visi “fanai” ziuri belenkur,tik ne i ivykius aiksteleje
Tai kas čia per konspiracija gaunas? Negi tie patys Sakalų Ultros, norėdami įkast Trifucknovičiui, atvyko net į Šiaulius ir, nepagailėję 30 litų už bilietą į finalą, iškabino svastikas Ryto fanų sektoriuje? Manau tai išaiškint gali tik CSI Wieliczka
haha
Geriausiai viska paaiskint mums galetu Muzonas, jis gi pas mus rasizmo ekspertas.