rytinis susirinkimas :)

rytinis susirinkimas :slight_smile:

Cha cha

tai vat per tokias susnas ir kencia visi sunu augintojai nes butent valkataujancios kates labiausiai pridergia tas pievas. as kokia diena sakiau reikes prie savo namo jas pradet retint…

bmw6 Ne Apakęs

Itariu bmw6 Šuo laiko, ir, turbut, ne pati maziausia … sikniu. Neisivaizduoju kaip is vis galima ranka kelti pries gyva padara Baisu

Baisu man tokie susirinkimai visada kelia siaubą

bmw6, nug gal pievų tiek ir nepridergia, jos gi užkasa Nekaltas Bet, kai žiemą laptinę sumy.ža, tai eina sau koks kvapelis paskui laikosi Veee

o vienas tai dar pro langa ziuri Cha cha niekas i susirinkima neisleidzia Juokiasi

nu ar jie uzkasa ar ne bet kai kieme gryzus neina i laiptine per kates ieit tai ziauru.gal tu sud.u nesimato bet vat visokiu zuvies gaulu ir pasvinkusiu kasneliu tai pilnas kiemas.o kai prasideda morciai visokie tai neina net lango atsidaryt.ir kaiminka super turiu kuri puse kibiro atlieku kasdien per langa ispila savo rajono katytem…galu gale elementarus dalykas kai nuplauni masina o po pusvalandio ant jos vienos pedos. nekenciu as tu valkatu. katei vieta namie prie radijatoriaus.

nu jus sakykit ka norit bet net nupurto nuo tokio vaizdo todel negaliu visiems but geras ir kabint makaronus kaip cia grazu. siaip as pries kates neturiu nieko bloga ir netgi dvi auginau bet tos valkataujancios tai atsiprasau…

nemanau kad jos rinkosi savo likima Nekaltas ir tikrai kazkaip reiktu sita problema spresti, bet ne kokiais tai brutaliais budais Nekaltas

faktas tas kad jom sudaromos visos salygos gyvent, daugintis ir t.t. kiekvienas metais sulaukiamos bent kelios naujos vados aplink musu nama. aisku kai kurie uzauge kazkur dingsta bet faktas tas kad stipriai daugeja. dabar jei pamatau 5 kates tai vadinasi labai mazai nes pastoviai kruvos ju. yra trys pensininkes kurios pasirpupina atlieku pasalinimu is namu ir atiduoda viska kates. tiesa sakant man gyvenanciam pirmam aukste tai yra didziausia problema.nespeju i suns snukio traukt visokiu pasvinkusiu “kasneliu”

del pasvinkusiu kasneliu- tai mano suo ir pats issinesa ir paslepia juodai dienai koki kaula ar dar(savo kieme) nereikia ir kaciu Šypsena oi kaip pykstu del to, bet ner kaip suziuret Nekaltas

Juokiasi pas mane ir prie namu tokie susirinkimai vyksta