ryt man lyguiai menuo

ryt man lyguiai menuo

As tokius 4-5 turesiu Nekaltas Gerai … Audi gera mazina :s Gerai Cha cha

as galvojau kad audizmas yra paveldima, bet pasirodo ne Cha cha

Fainas leliukas. Pats geriausias vaiku amzius.

kaži ar ta kepurė nespaudžia galvytės? Klasta

ta kepure is nugarytes suraukta Cha cha Cha cha Cha cha kad neatrodytu kaip kibiras Cha cha

musu grazuolis Apkabinimas Myliu

drisciau suabejot ar toks jau geriausias amzius Liežuvis vienas vargas iki pusmecio…o nuo metuku-dar kitas vargas … Apsvaigęs

Pritariu Elenelei Mirkt

smiling,anyway-labai sveikinu Mirktpirma menesi abu sykius rodes nieko daugiau ir nedariau- tik ziurejau ziurejau ziurejau i savo vaikus,kuriu taip ilgai laukiau ir svajojau kokie jie bus Mirkt grazus judvieju zuikis Šypsena

Nuostabus mazylis Šypsena

as irgi negaliu atsiziureti atrodo suspaust glebi tavelniuka galeciau Cha cha

Tikras angelelis Apkabinimas

Šypsena

koks grozis Myliuelenele man tai buvo pats geriausias amzius mano vaikui iki puses metu…pasaka ne gyvenimas…valgo ir miega ir dar toks visas mazas mazas gleznas Drovuso poto jau prasideda…viskas luzta viskas krenta viskas plysta Cha cha namuose tapetu nelieka Juokiasi

Juokiasigali nepasakot,mano namuose chaosas.Sveciai pries para turi ispet kad ateis.tapetu neber,puodeliu mazeja,begalviu leliu-daugeja.Ramybes nulis.Panasiai tiek ir sveiku daiktu namuose.Nuo 22h patenku i roju ,o ryte mane is to ROJAUS brutualiai isspiria. O siaip tokiam amziuj tai nelabai irgi patiko…jau tiek mazai to miego Piktas Špygava nuo 6men iki kada dar nevaiksto Cha cha Gerai

joa, nuostabiausi tie vaikiai, kai miega… dantimis į sieną Cha cha Mirkt

Mazi vaikai - mazi vargai, dideli vaikai - dideli vargai Cha cha

Gerai