Ryse son of rome
Toks underrated žaidimas. Vienas geresnių hack and slash ant PC. Combat padarytas SP įdomus kaip ir MP geras.
kazkodel labai man i fallout new vegas panasu cezario legiono faction
jo sitas geras, vienas paskutiniu kuri geiminau
Vienas pirmų kuriuos lošiau ant Xbox One, tai tiek išvaizda, tiek gameplay labai užkabino Tikrai geras.
O, kaip tik reikės įsimesti pažaisti. Nes dabar max payne 3 įsirašiau. tai kai praeisiu, reikės ir šitą paimti, nes tikrai pamenu, kad kiek mačiau, tai toks visai gerą įspūdį paliko.
Kai jis išėjo, tai buvo labai daug neigiamų atsiliepimų. Įtariu jie buvo tik iš PC žaidėjų Visi sakė, kad vien QTE žaidime ir press one button to kill, ko aš nemačiau. Combat reikalauja naudot visus 3 mygtukus, skirtingai nuo visokių batmanų.
Ir kompo neprasto pamenu reikejo jam
Šiaip būtų kaip ir gerai optimizuotas, bet poroje chapterių striginėja nežinai dėl ko. O nepaisant to, tai optmizacija Stable 60fps.
Kai isejo, as su gtx 760 sedejau, tai ne is tolo 60fps nekvepejo
Ant XOne buvo 900p @ 30fps ir akių nebadė
NeoNaz, tau nebade
Toks žaidimas ant 30fps dar ir kaip badytų. Plius blurras ant konsolės. Baisu. Xbox naujas iš vis nesusipratimas. Ps4 dar nieko.
sandman. žaisi max payne 3: spanish cutscenes simulator?
O taip, max payne 3 vienas blogiausių shooterių kuriuos teko žaist 5min cut scene, 30s šaudymo, 2min cut scene, paeini 5m iki durų, 2min cutscene, 3min šaudymo ir taip visą žaidimą
Max Payne vienas geresnių 3 asmens action game Superinis man jis buvo.
Pritariu.Bene geriausias maxas ir šiaip.
Na trecias Maxas toks puse velnio, bet vot pirmi tai kazkas tokio buvo kai isejo, n kartu pereiti
Aš tik pirmą perėjau Antro kažkaip neprisiverčiau pradėt.
1&2 pamenu žaidžiau labai lagino. Tai dasipirkau 32MB ram ir pagerėjo