Ryanair

Ryanair

Kadangi lipau pirmas dar pasirinkau padoresnes vietas Šypsena Aisku nesakau,kad visi ju lektuvai tokie,gaila pavelavau i kitus rianairus (prakeikta 40min iki skrydzio boardingo uzdarymo politika) tureciau gal geresniu ispudziu apie juos.

eww Baisu

Nieko sau Nekaltas Kiek pati esu su jais skridus, viskas lyg ir normaliai Nekaltas

Gaila, kad jie neturi (neradau Nekaltas) email adreso. Bet stai: ****************** If you have flown with Ryanair and wish to compliment us, suggest areas for improvement, or complain about your experience, then fax your letter including the following information to: +353 1 8121230 Flight Confirmation Number Full Flight Details - date/routes Passenger Names Please mark for the attention of one of the following departments: Baggage Claims Customer Service Refunds Important: Please submit your fax ONCE only. We will respond, as outlined in our Customer Charter, within 7 working days. *********************** ryanair.com/site/EN/faqs.php?sect=cnt&quest=custserv

viskas ten idealu beveik SAS, bet kai skrenda tai pagal liaudi ir lektuvas, nesu mates to bordingo uzdarymo, bet kazka girdejas, gerai kai mano visi reisai is rygos ir aciu dievui ne i ta looseriu sali UK Cha cha

Na siaip jau bemaz visi Ryanairo lektuvai yra B737-800, kai netgi BA naudoja senukus B737-400. Taigi ant paciu lektuvu nereiktu varyti Mirkt

Niekada neskridau Nekaltas Baisu man kazkaip Cha cha