Rūkyti ir gerti - tai kietumo ar tiesiog bukumo įrodymas…?~
jo.
lėva tema.
prieš metus ar dvejus kurta. ;DDDDDDDDD
Nemanau, jog tai kietumo įrodymas
koks skirtumas kas ka daro? nori rukai nori nea, demokratija…
+1
KVAIJLI
nors gal ir nekvaili gal jiems taij patinka
kiekvieno ameninis reikalas,ką nori ta daro ir nėra čia ko apie kitus varyt.
Pikta, kai apie tave blogai atsiliepia?
Būtų protingi žodžiais, jei pati jais pasinaudotum kartts nuo karto
O rūkyti pradedama TIK iš bukumo
man rūkymas ar gėrimas išvis nėra kažko įrodymas. nori geria, nori rūko, jei teikia malonumą/pasitenkinimą, kam ieškot kažkokių kvailų apibrėžimų?
bukumo irodymas visu pirma tikriausiai butu tavo klausimas.o siaip jeigu zmogus ruko ir geria dar nereiskia,kad jis yra bukas.cia labai plati tema,nes yra rukanciu,bet negerianciu,nerukanciu,bet gerianciu,daranciu tai lb retai ir t.t.bukumas sprendziamas ne tokiuose dalykuose,manau
o zmoguciai, kaip manote ar yra tai, kad nebegalima kavinese ir kitose viesose vietose rukyti? As esu…
niu man tai yra slykstu kaj ruko,bet jeigu geria retkarciais tai nieko…su rukanciu vaikinu pasibuciuot neymanoma, dvokia labai
Tai yra kietumo irodymas
Tai jauciu pats rukai ?
bet kokių visgi dalbanutų žmonių būna.pagaunat,kad tema labai sena?aš nekalta,kad užaryti negalima;DD taip kad,nestumkit.
man patiko Jurtės nuomonė;DD
o gal tiesiog silpni ar kompleksuoti žmonės,neturintys savo nuomonės arba nežinantys,ko nori.
man tai tu uznesi i bukumo simboli… nesuprantu kam kurti tokia tema. Kiekvieno yra teise rinktis ar rukyti ar gerti,ar pasirinkt sveika gyvenimo buda. kaip speju pati nerukai (as beje irgi) tai ko kabinetis prie kitu zmoniu, kurie ruko, kuriant tokias temas. cia seip ne tawo reikalas ka jie nori tuo parodyt, gal jiem patinka rukyt ir gert, gal jie taip nerodo kietumo. ir isvis ne tawo reikalas kas ka daro…tiesiog maziau kiskis i kitu reikalus.
P.S as cia nepiktybiskai parasiau neisizeiskit.
jeigu tai daro tupos malalietkos - tai manau bukumo ir del noro prisitaikyti prie kitu…o jei suauge zmones (nesneku apie pijokus r bomzhus) - tai yra ju poilsio dalis, laisvalaikio praleidimas ir geria jie ne koki “euro bier” ar kaip jis ten vadinasi, o brangius gerimus…krc minti pagavot ?