Rotuse[2008.05.17.Kaunas]

Rotuse[2008.05.17.Kaunas]

Sorry, negalejau neidet. Nereali foto.

Lietuva!

blemba super sutikimas, ir kiek zmoniu Apakęs Girtas Gerai

geriausiai komandai - geriausi sirgaliai Apkabinimasp.s. blx kad kas didele nuotrauka galėtu pasidalinti Drovus

Girtuokliu susiburimas, nors kaip zinoma visi renginiai Kauna aplenkia(vyksta Siauliuose arba Vilniuje) tai ka daugiau veikti tik gerti ir susirinkus i aikste vietoj koncerto patiems prisigerus dainuoti.

nu tu Fiodorai kiauras. taip susivaryt is pavydo… ziauru. zinai as geriau gyvensiu tokiam mieste kuri aplenkia renginiai nei tokiam kuriame ant kiekvieno kampo *****u barai. karoce kas rytfaniams belieka - tik palot, bet gerai kad suns balsas i dangu neina Juokiasi

as matau, kad fediushka vis dar nervuojasi Taip Niam niam ir tai yra pats geriausias dalykas Valio

Gerai

fiodoras Juokiasi Žliumbia Juokiasiir as ten buvau Drovus

Nu ir ka, grazu Taip Faktas, Vilniuj negreit turesim tokius laimejusio klubo sutikimus. Nors tai ne pagrindas maziau mylet savo miesta ar savo komanda Kietas

Kai atėjom, dar buvo galima laisvai ir į pirmą eilę stoti, po keliolikos minučių atsisuku atgal - Apakęs oplia kiek žmonių

grazu, ka cia ir bepridursi Kietas Labas … kaip kokia eurolyga laimejus Apsvaigęs

checki, o kas bus kai Z laimes eurolyga… Girtas Ir as ten buvau,alaus midaus negeriau, rekiau kartu su visais fanais… Šypsena

Metu nuotrauka nei pridursi nei atimsi Apkabinimas Atmosfera fantastiska LinksmybėsRytfaniams belieka nuputnages nusigreuzt kad jie gyvenime kada nors toki vaizdeli pamatytu Cha cha

Valio Girtas

…ir as ten buvau, Alus midu geriau… Šypsena

blemba, palyginimui visada prisimenu ryto sutikima kai laimejo uleb cupa Juokiasi Velniūkštis kiek ten 150 zmoniu buvo? Jau siemense prie autiko gal daugiau Zaliuju buvo, nei ana karta rytfaniu Drovus Gerai

Dabkau, pagalvok, kas bus kai zalgiris eurolyga laimes Cha cha kaunas nusiaubtas bus Cha cha Girtas

Gėėėris. Girtas