Rise Of The Tomb Raider
Žaidimas, kurio ilgai laukiau Ir ne veltui Tikrai blyn puikus. Pagerėjo nuo praėjusios dalies. Ypač patiko, kad dabar aplinkos atvyresnės, tad daugiau laiko praleidžiu tiesiog tyrinėdamas ir ieškodamas pasleptų olų ir pan. Taip pat craftingas šiek tiek pagerėjo. Na jau nekalbu apie išvaizdą Viskas super!
Na sitas turetu buti neblogas tik idomu kodel tokie dideli tarpai tarp relyzu ant skirtingu platformu…
Kaip tai kodėl? MS sumokėjo ir tiek. O po kiek laiko mes gausim normalią versiją, tai verta palaukt. Minusas tik krūva šūdinų DLC ir microtransactionai.
Ką turi omenyje “gausim normalią versiją”?
Nu daugiau nei 30fps, 1080p ir aukštesnę rezoliuciją, grafiką tokią kokia turi būt
Ai tik nepradėk čia tuščiažodžiauti 99% PC žaidėjų nesugebės nė pažaisti taip, kaip konsolių savininkai O likęs procentas - taip, manau galės žaisti su gražesne Lara
Nu taip kaip konsolininkai, tai čia su bet kokiu PC pažaisi Šios kartos konsolės yra apgailėtinos. 2015 o vis dar 1080p nesugeba išspaust Nu kas PS4 turi dar nieko, bent kažkiek geresnė, bet xboxOne, tai iš vis šlamtas
Eik tu kalbininke Kalbi kad kalbėti Tik matyt ir tetiki tuom, ką sakai. Ypač paskutinis sakinys tai visiška pieva Kiek daugiau pasidomėk prieš tuščiažodžiaudžiamas čia Na neesmė, kiekvienam savo. Grįžtant prie žaidimo, tai įdomu sulaukti dabar Uncharted 4 ir palyginti Visgi plius minus šie žaidimai tapo tiesioginiais konkurentais
Nu aš kalbu kokia yra realybė Abi konsolės nepajėgios tvarkytis su 1080p, bet xboxOne labiau Patikėk domiuosi daugiau už tave Nu uncharted bus geresnis, nes kurtas vienaj platformai, tai bus viskas geriau atidirbta. Bet smagu kad TR bando kažką panašaus daryti. Uncharted 4 neteks pažaist, nes konsolės dėl vieno žaidimo nepirksiu
Kas pakels šuniui uodegą, nei pats Dėl 1080p tai tiesa, bet įsibėgės viskas, išmoks išnaudoti esamus resursus ir bus ok Xbox 360 ir PS3 irgi ne pirmą dieną davė tokius žaidimus kaip Halo 3 ar The Last of Us Dėl Uncharted vėl gali klysti Kiek sistemų kurtas žaidimas nenurodo jo gerumo Kalbu apie gameplay, o ne išvaizdą žinoma. Šiaip konkurencija labai naudinga mums - geimeriams. Va kitų metų pabaigoje galėsim lyginti Visgi U4 ir TR bus pasiekiami toje pačioje PS4 konsolėje.
Praeitos kartos konsolės buvo geros. Šios kartos - mėšlas Čia jau niekas nepadės. Mato kad konsolininkai perka ir jiem gana 25fps cinematic experience Nėra kam įsibėgėt. Be to tada PC gamingas apmiręs buvo, o dabar PC gamingas gyvas kaip niekad, daugiau galimybių. Jeigu anksčiau konsolės atrodė patogiau, kai turi viską vienoj vietoj, profile, draugus ir t.t., tai dabar PC ir šitoj vietj pralenkė. Kam man kažkokia technologiškai atsilikus dėžė su 0 costumization galimybių? Technologijos juda į priekį, kosnolės sustojo su PS3/xbox360
Seip sakyciau ne tai kad consoles sios kartos lievos, bet pc per daug pajegus, gi kai isejo praeita karta, tai man rodos net nebuvo stacionaro kuris galetu prilygti pagal sugebejimus, tai va ir atrode, kad viskas yra geriau…db gi sios kartos consoles tera vidutinio lygio stacionarus pc…as nelabai buciau tikejes, bet kai pasiemiau nuomai PS4 ir pasileidau geimus, kuriuos buvau loses ant pc, tai nu sory, bet ner I ka ten ziureti, viskas buka kazkaip, sulieta, ryskumo nera ir pan…as realiai vienintele nauda izvlelgiu konsoliu, tai kad jos atnese geresnius portus, negui buvo su praeita karta, nes kai darydavo nuo ten portus I pc, tai grafika tragiska budavo, o nuo dabartiniu konsoliu visai nieko tie portai atrodo/atrodys…
As konsolese matau tokia nauda, kad jos pigios ir visada zinai, kad isigytas zaidimas puikiai veiks Allure pateiktas argumentas, kad PC per daug greitai auga ir per galingi, ko gero taikliausias O siaip beklausant jusu, tai ant X ONe ir PS4 zaidimai atrodo kaip kokiais 2004-aisiais Dieve… Gi ten viskas gerai atrodo ir puikiai veikia Pilna tu zaidimu ir su 1080p 60fps… Na ne pilna, bet yra
Tai būtent anos konsolės ir kainavo daugiau ir buvo galingumo kaip pc ir koja kojon ėjo kurį laiką. O dabartinės jau išleidimo dieną buvo atsilikusios. Ps4 dar bent kažkiek geresnis ir exuzyvų turės kažkada…o dabar net nėr ką žaist tik visokie quick cash grab remasteriai. Koks ten geras veikimas kai 25-30fps gauni, low-medium grafika ir dar viskas išplaukę? Net bloga darosi nuo to žiauraus blurro kai nieko įžiūrėt negalima? Ir dar už tai mokėt turi aj dar gi turi mokėt metinį mokestį kad žaist galėtum
Tiesiog su šitom konsolėm nebuvo tokio šuolio kaip su ps3/x360 karta. O kad 1080p ir daugiau 30+ fps neišperdžia tai aišku apgailėtina. “Next-gen”
Na, as buvau paemes beveik visus tuos kuriuos losiau ant pc, tai man grafika tikrai pasirode prastesne…tiesa ten kazkoki viena bandziau kur aka excliuzyvas ar kas, tipo viena geriausiu konsoliu grafiku, kur pradzia kai kazkoks ciuvas pabega is kalejimo, The Order ar kazkas tokio…tai ka zinau, visiek viskas ten silpnai man pasirode
Tai aišku kai ant PC žaidęs, tai matosi tas skirtumas grafikoj. Taip portus lengviau daryt ir apskritai vis daugiau kūrėjų atranda PC rinką. O kas bus po 5 metų? Ant PC dar geriau atrodys, o ant konsolių, jei jau dabar neišveža tų 30fps ir vaizdas visas išsiliejęs, tai iš vis bus apgailėtina lyginant
Taigi, apgailetina, kai ps4 witcher3 fps dropsai iki 1 kadro per 5 sekundes buna … Konsoles siais laikais tai kaip koks bomzpaketis makaronu
Wircher 3 tai tragedija. Fallout 4 irgi. Ir dar sako nereik bijot kad kas blogai veiks