Rimtas vaikinukas- rimtiems santykiams.

Rimtas vaikinukas- rimtiems santykiams.

aisku, esi daunas ir gyveni apleistam miske, kur medziai nepriziureti ir niekur toliau savo lusnos neiseini Valio

gockas, o kodel i medi, o ne i siena? tikri bx tranko i siena, o ne i medi, is to galima daryti isvada, kad esi skystas ir valgai savo kakus Be be be

Aham. Dabartiniai vaikiški, mergaitiški žurnalai, tai hem… Net nežinau, kaip pakomentuot. Mergaites moko būt mažosios pedofilų svajonėm, berniukus… Net nesuprasi… Prasmegt kompiuterinių žaidimų liūne… Blogai

1471: Postas sako, kad jei sios temos reitingas kris, as ja visvien pakelsiu i pagrindini virsutini posta virs visu, as pats kaip sios temos autorius, ja vis dar priziuresiu ir pan. Tad malonu buvo man su kai kuriais iskirtiniais asmenim pabendrauti!Mirkt

Matosi…Liūdnas

Matosi…Liūdnas

Aš labai gerai pagalvoju, ką sakau. Taigi, gali būti tikras, jog kalbu nuoširdžiai. Apkabinimas

MF matau lb gera butu, kad buciau nuduses su sia savo tema ka?Cha cha Gal tau galvoj negera, ar kokio beso m?Liežuvis P.s Tik ziurek, pati kad taip nepadarytumei, bei savo zodzius neatsiimtumei atgal, ka pasakei, ot merguzele… Truxta zodziu!LiežuvisLiežuvis Pagalvok ka sakai

MF matau lb gera butu, kad buciau nuduses su sia savo tema ka?Cha cha Gal tau galvoj negera, ar kokio beso m?Liežuvis

Viską sugadinot. Piktas Nematot, kad vienas kukuot nemoka, tai pacheckina tik keliskart per parą ir tuoj būtų nudusęs su savo tema?

Ka tu Gittana Suuny boy, gal moteriska gimine pavirtai m?Cha chaCha cha Ir dar kaip bus tu klausymu, jei reikes!Liežuvis Iskylo bedu, del to m?

Atsakysiu už ją Šypsena
Taip, tu esi pajuokų objektas.
Dar bus klausimų?

Mirkt

Vel asaru pakalne Pavargęs

Na kur chebryte dingote?Liūdnas

Zojau, ar tavo rupestis ka apie tai ka klausi?Liežuvis

???Šypsena

Nes esu topinis bx, o tu topine mergaite MF!Šypsena

na tai tikrai nėra rimtaCha cha ypač smsCha cha