RIFT
Su mazaja padejeja Nezinau kas tiksliai (dar per trumpai zaidziu), bet zaidime yra kazkas kas kabina
pavydziu noriu ir as jau zaisti na bet as turesiu dezute uztat
Biski skiluose pasimeciau… Ten ju tiek kisa, kad ne nezinai kur leist sukauptus taskus, kuriu deja nera pakankamai
priminei RoM ten is pradinio miestelio neisejus pasikeli iki 10lvlo ir gauni bent 7 aktyvius skillus
Ziurejau video apie skillus. Ten gali pasidaryt rogue/tank ir panasiai. Visiska duota laisve zaidejui ir build`as gali but toks kokio nieks nesitiki tarkim Sake, kad bus disbalansas pvp ir t.t. nes tiek daug galimybiu, kad niekaip neis padaryt jog butu balansas kazkoks, tad reikes ieskot geriausios kombinacijos O siaip tai graziai atrodo.
EcHo_O speju liksim prie FW
Liksim prie FW 4dieneles
Dar vienas mmo? Man pradžioj beveik visi įdomus. Įdomu ką po kokių 2-3 mėn sakysit
Nezaisi nesuzinosi
Jeigu nori zaisti ta pati MMO ilgiau nei 2-3men ,reikia susirast gera gildija. Va tada ir nepastebimai levelis kyla ir prisijunges ne tiek zaidi ,kiek chatini arba eini ieskoti razborkiu/raidu. Vienas solindamas greitai prarandi idomuma ,o va tas socialinis faktorius daug ka duoda MMO
Visiskai pritariu Ryouko. Su gera kompanija visada bus ka veikt.
Po 2-3 men reik tiketis kitas mmo atsiras
Man chatinimas beprasmis dalykas ir laiko gaišimas Mano nuomonė apie mmorpg - žaidei vieną, žaidei visus Visi jie be išimties ar tai silkroad ar wow susiveda į vieną dalyką - begalinį grindinimą. Tik kai kuriuose tas įdomiau įgyvendinta, su kokiais paįvairinimais ar pan.
Sitame raso kad nera grindinimo Bent jau to iprastojo… Grindas vyksta kvestais Patiko pati kvestu sistema. Gavus viena ar du nereikia lekt i skirtinga mapo gala kad ji padaryt, viskas praktiskai salia - nereikia gaist laiko kvailoms beprasmems kelionems, o per mapa judi atrodo taip gana naturaliai
instancus, raid’us ir battle groundus pamirsai dar ir world event’ai smagus dalykai, pvz wow’e yra achievementas kur reik priesingos fakcijos pagrindinius miestus uzimti
Nu tai ir viskas, tau tas nepatinka tu ir nezaidi O kitiem patinka stenktis gaut top gear`a. Gamint daigtus, gaut rare receptus O ar tai pasieks per 1men ar 1metus tai cia kiekvieno reikalas. Nori grindini iki numirimo, nori zaidi sau del linksmumo
Yra trialas? nes bijau pirkti del mano laptopo pajegumo