RIFT Guardian charas
Gaila kad didesnio neleidzia ikelti, na bet cia nuteleportino mane kazkur po rifto uzdarymo, zodziu toliau questinuosi
Kodel tokia oda tamsi? kiek matau screnu vis visi tokie tamsus, cia rase tokia? ar eina paciam kuriant chara rinktis spalva kaip aion’e pvz?
Eth race grazesne tikrai is defiant puses Kerim > Eina tamsint ir sviesint. Pas mane sviesesne
seip cia dar sviesi gan oda, na aisku dar screenas toks gavosi, bet nelimpa man tu defiant isvaizda nors tu ka, na gal reikes ilgiau pasizaisti su pasirinkimais, gal ir iseis ka nors tokio malonaus sukurti
Niu gal ir visai nieko ta guardianu mergica. Va dar klausimux… petus jie visi turi? Cia kaip supratau kazkas is cleriku serijos, su stafu, jei neklystu. Ir kaukuoliokas salia, pet’as. Visos klases turi?
cia magas su warlocko/necro/dar kazkokia spec, tai petas necromancero, seip dar maciau su katem kazkokiom lakstant, speju ten matyt hunteriai, na ir su kazkokiu elementalu maciau lakste kazkas dar, tai manyciau petu yra ingame
Kas per mada uz female charus lost
nu faina su mergicom, man i vyro subine ziuret 90% laiko praleisto in MMO… pavasaris daba, noris kazko grazaus
O kam i subine ziuret? as tai i aplinka/priesininkus ziuriu kai losiu
mielai ziureciau i kur nors kitur, bet ji
Juokdariai
tu nesijuok, cia pagrindine priezastis del kurios as female imu, bent jau malonu ziureti kai ta pati insta 20 kartu po wipe valai
Kaip cia kaikurie isireiskia tai tikrai idomiai skamba Toks vaizdas, kad losia tik tam, kad paziuret i female uzpakaliuka D Man tai tiesiog graziau atrodo apranga visa ant female. Ir siaip nekaltai atrodo female su dual daggeriais ir gobtuvu O kandziojas tai smarkiai
Trūksta tik H dydžio silikonų.
nu kai losi daug valandu, tai vienintele paguoda ir tampa tas grazus uzpakaliukas, kad neviltis neuzpultu prie to prisidda ir visa apranga female ir visa kita aisku…zodziu mielesnis akiai vaizdelis
As tai kazkaip nejauciu savo charo kai uz female losiu, man turi but rysys tarp manes ir mano charo
o tai kai su male losi, jauti rysi?
GAY