RIFT Guardian charas

RIFT Guardian charas

Gaila kad didesnio neleidzia ikelti, na bet cia nuteleportino mane kazkur po rifto uzdarymo, zodziu toliau questinuosi Cha cha

Kodel tokia oda tamsi? kiek matau screnu vis visi tokie tamsus, cia rase tokia? ar eina paciam kuriant chara rinktis spalva kaip aion’e pvz?

Eth race grazesne tikrai is defiant puses ŠypsenaKerim > Eina tamsint ir sviesint. Pas mane sviesesne Šypsena

seip cia dar sviesi gan oda, na aisku dar screenas toks gavosi, bet nelimpa man tu defiant isvaizda nors tu ka, na gal reikes ilgiau pasizaisti su pasirinkimais, gal ir iseis ka nors tokio malonaus sukurti Šypsena

Niu gal ir visai nieko ta guardianu mergica. Va dar klausimux… petus jie visi turi? Cia kaip supratau kazkas is cleriku serijos, su stafu, jei neklystu. Ir kaukuoliokas salia, pet’as. Visos klases turi?

cia magas su warlocko/necro/dar kazkokia spec, tai petas necromancero, seip dar maciau su katem kazkokiom lakstant, speju ten matyt hunteriai, na ir su kazkokiu elementalu maciau lakste kazkas dar, tai manyciau petu yra ingame Šypsena

Kas per mada uz female charus lost Cha cha

nu faina su mergicom, man i vyro subine ziuret 90% laiko praleisto in MMO… pavasaris daba, noris kazko grazaus

O kam i subine ziuret? Cha cha as tai i aplinka/priesininkus ziuriu kai losiu Juokiasi

mielai ziureciau i kur nors kitur, bet ji Ignoruoju

Juokdariai Juokiasi

tu nesijuok, cia pagrindine priezastis del kurios as female imu, bent jau malonu ziureti kai ta pati insta 20 kartu po wipe valai Cha cha

Kaip cia kaikurie isireiskia tai tikrai idomiai skamba Cha cha Toks vaizdas, kad losia tik tam, kad paziuret i female uzpakaliuka Cha chaD Man tai tiesiog graziau atrodo apranga visa ant female. Ir siaip nekaltai atrodo female su dual daggeriais ir gobtuvu Cha cha O kandziojas tai smarkiai Velniūkštis

Trūksta tik H dydžio silikonų. Cha cha

nu kai losi daug valandu, tai vienintele paguoda ir tampa tas grazus uzpakaliukas, kad neviltis neuzpultu Cha cha prie to prisidda ir visa apranga female ir visa kita aisku…zodziu mielesnis akiai vaizdelis Cha cha

As tai kazkaip nejauciu savo charo kai uz female losiu, man turi but rysys tarp manes ir mano charo Cha cha

o tai kai su male losi, jauti rysi? Cha cha

GAY

Juokiasi