^^agirdi leprikonas ,gal gana nusipezet ant bangos ka?
youtube.com/watch?v=LGDQ20ISt1o&feature=youtu.bean kruizo,pradzia nusileidus nuo kalnelio,o siaip visa kelia piesia 6litrai …ekonoms nx
kiek jau km prasukai su FAU?
vel matuojates… eina nx nudvesiu kol iki juros davaziuosiu…
nu nx tos hondos sukasi… man kazkada irgi buvo aptemes protas ir su draugelio civicu palenktyniavom kaime, 1.5i vs 3d, tai pradzioj cvekas laikesi vos ne greta
MrC - iki juros toli vaziuot, kokie 740m as einu miegot
ismatuosiu atstuma eina na… vistiek nekas… tikuosi issimaudyt ir saltas alus pades
koks oras?
gausiai>32kkm
Oras zjb… visa ryta spigino saule… dabar per debeai aciu dievui… nes kitaip numirt buutu galima
Wori, pas tave mechanine? jei automatas tai e60 jama per 7.3s, o jei mechanine, manau galima ir geriau padaryt nei 7.1, jei apsukas uzkeli iki 3stuku~ rpm… sueitu kokie 6.8 manau… O jei dar chiptelejus visi 6.5 ir maziau galetu gautis… nepagailek 150lt~ nuema nuos nikelius nuo stiklo uz ta kaina, ir arba nudazo arba uztraukia plevele pagal kliento pageidavimu, as siulau plevele. Tipo tampa shadow line, tikrai pagyvina vaizda ant sidabrines ar ant pilkos masinos… Aisku dar langa galini biski ir soninius ciut ciut, butu pasaka…
jo…paniaukt langus ir padaryt gruzovyka…kaip gi woris be gruzovyko?
Uzmetysit plytom aisku mane, bet kaip mano neturi to tikro bmw vaizdo taip ir sitas del spalvos toks bbz kuilys, dek ratus tamsink langus ir vistiek bbs but koks jOOdas but As va paziuriu i savo but jOdas arba randandonas tada kitaip o daba, nors ir grazi ta spalva ant saules, bet nu bmw tur but juodas
juodas bnw- diagnoziu diagnoze- paskutine stadija pries medzius
bura, kad ir taip, bet atrodo 1000 kartu geriau uz bet kokia kibirine spalva reveuro.com/inventory/10131/bmw-530i-e60.02.JPG
nezinau, man juoda- NE spalva
civika reikia stratyti, o ne pribliuda anie 200kg lengvesni
Rafinuotas - nieko as jai nedarysiu, tegu tik vaziuoja ir gerai. Dominique - 100kw tonai gaunasi. Kaip ir lygios jegos Sakau gi, nuo islengvinto preludo gavau. Nu dar ten pas ji poliruoti kanalai, kazkas daryta
Siap tai nors uzuolaideles isimest reiktu… akvariumas totalus gerai kad ne katafalko kebulu