Republic

Republic

Tiek laukiau-laukiau! Tai va isejo, o nieko gero!
Net nelabai aisku ka ten daryti. Pirma reikia atsakyti i 10 klausimu, o po to organizuoti revoliucija, bet visai nepatikoVeee Nes kazkox revoliuciju simuliatorius.

Todel niekada nereikia tiketis tobulo zaidimo.

O as dabar ji is savo mulo siunciu , ziuresim kas jame gero Laimingas

Taip todel jsi ir vadinas zaidimas

O kokio zhanro jis? Ish screenshotu nieko nesupratau, atrodo lyg commandos 3D bet…

Noriu ash ji siustis pasakykit apie ka jis smulkiau…

JO galetum papsakot kas ten per zaidimas nes as ji siunciuos (beja kazko letai siuncia) cia aisq per mula Šypsena beja scrren shotams papeikimasMirkt nieko nekirtau na is trailerio irgi Šypsena

ash irgi siunchiuos dar nezhinodamas gerai apie ka Šypsena Zhinau tik tiek, kad turi labai gera grafika Mirkt

Ash ir siunchius bet ne per mula o ish ftp tik sakyt negaliu nepykit…liko keli failai prashysiu ash ta zhaidima…NeNekaltas

Pykstu Mirkt

Na kaip truputi jau sakiau zaidimas - revoliucijos simuliatorius! Is grafikos kazkas panasaus i Simcity (tipo miesto vaizdas). Jokiu personazu valdyti neina(kaip commandos ir kt) tik i juos ziureti!
Siaip tokiu kaip misiju nelabai ir yra tik supratau,kad reikia paimti valdzia i savo rankas ygyjant itaka ivairiuose miesto rajonuose. Taip pat reikia samdytis zmones, bet samdymo metu nelabai aisku kaip tai darosi(sedi prie stalo ir bandai paveikti priesininka,bet ar laimi neaisku,nes jie nekalba angliskai, o kazkokia iskraipyta arba tbula rusu kalba)!
Na va tiek mazdaug,as daug ten ir nezaidziau,tai kaip toliau ten vystosi tai ir nesuzinojau. Sekmes zaidziant Juokiasi

Tai cia sitas republic:The revolution??

Jo butent!!!

Na, tada manau teks atshaukti savo siuntima Nežinau O jau buvo like 20mb…

Gal kitas zaidimas bus geresnis Mirkt

Na tai pabaik siuntima, paziurek ar idomus ar ne ir tada trink Cha cha Niekas per galva neduos gi Cha cha

[dF]

Jo pabandyk,o gal pazaidus ilgiau ka nors gero izvegsti Laimingas

NU va pazaidziau ir asŠypsena Misijos is tikruju yra kazkokios kaip pvz surinkti pasitikejimo laipsni infliacijos rajonose arba islaisvinti politiny kaliny, arba rasti rajone undegroundaMirkt Sejp zaidimas nesugavlotas iki galo nes duodi agemtam uzduotis ir lauki labai ilgai kol galesi duoti sekancias uzduotis(nuobodu)Mirkt (Na as sende bandziau ji zaisti skaitydamas ALTORIU SESELY tai visai norma zaidimas gavos, tik pastebejau kad mano partija pradejo kita vytis tai isjungiau) Nzn toliau pazaidus gal ir idomu bus nes prasideda truputi kovos del zmoniu ir t.t. Sejp ideja zaidimo gera bet kazkokia neisvystyta Liūdnas jej atvirais as kazko tikejau panasaus i Europa 1400 The Guild ten zaidimas nerialusŠypsena nors ji jau metus turiu bet vis pazaidziu Šypsena (Dar karteli dekoju Vir2 uz si zaidimaŠypsena )

o gal man ji atsiunte Wir2ality? tada persiprasau suklydau Šypsena