Reikia atgaivinti PCI Multimedia Audio Device PADEKITE

Reikia atgaivinti PCI Multimedia Audio Device PADEKITE

Netycia nuinstaliavau Audio driverius. Specialios garso plokstes neturiu tik yra garso posisteme. Pagrindines plokstes gamintojo nezinau tik procesorius yra AMD Athlon XP 1900+. Taip pat vaizdo plokste yra Geforse 64 MB.
Internete radau kelis driverius tipo "VIA AC’97 Enachace Audio", kurie yra kituose kompiuteriuose, bet jie netiko. Nebezinau ka daryti. Padekite, nes mano kompiuteris liko nebylus.

Rašant apie tragedijas reikia nurodyti koks kompas, kokia OS ir aplamai kuo daugiau informacijos. Tada atsakymai bus naudingesni.

Nueik per Startup į Windows update ir paleisk, kad Microsoftas parekomenduotų tavo kompui Update’s. Ten yra skyrius ir apie naujus draiverius. Turėtų pasiūlyti ir kai juos įdiegsi - o tada viskas gros.

Aš pvz. taip darau, kai perinstaliuoju Win. Gaunu ir audio ir kitų hardvarų.

teks daryti komp ziureti motina ir pertraukti jai garsas integruotas ir viskas maza ta beda

Mano OS - Windows 98 SE. Kompiuterio korpusas Midle Tower.

na greichiausiai soundas bus AC97, draiveriai turetu but ant motinos kompakto, jei tokie egzistuoja pas tave Nekaltas

As kazkokius panasius radau manau taip pat turetu tikti, bet suinstaliuojant juos atmeta ir raso, kad neatitinka irenginio aprasymo. Gal kur nors registruose nesutapimai gali buti.

parshyk kokia motina, koks chipsetas, pabandysiu paieshkot draiveriu …

Pagrindine plokste tur but yra PHOENIX (kopiuteris ne mano tai visa "gimdymo medžiaga" plokštės CD, dokumentai ir t.t. liko toli).
O Chipseto informacijos nerandu.

Phoenix tai greichiausiai BIOS’as, o mamka ir chipseta gali pazhiet kai kraunasi kompas Taip… be tu duomenu velniai supras kas ten pas tave per daiktas…

Pasakykite kurioje vietoje reikia ijungti Audio Chipset.
Instaliuojant driveri Užrašo pranešimą:

VIA AC97 Audio Chipset is not enabled on this system !
Please enable it first on the BIOS then run this setup again.

ma tai pas tave audio chipsetas disablintas biose :o nueik i biosa, dazhniausiai reikia maigyti klavisha DEL kai pradeda krautis kompas, ir berods ten, meniu vadinasi Integrated Peripherals (gal sumelavau Mirkt) bus punktas Onboard AC97 Audio ar kazhkas panashaus. tai tu ji padaryk enable ir seivink bioso pakeitimus (dazhniausiai spaudi F10 ir pasirenki yes), poto instalink draiverius…

Dėkui hebryte už patarimus. Labai privertė. Net neįsivaizdavau kokia audio draverių įvairovė šiam pasaulyje. Bet pagal PC pagrindinę plokštę radau tinkamą draiverį internete, parsisiunčiau ir dabar viskas OK. O iki jo tai gal kokius 15 išbandžiau galima dabar sakyti jog esu Audio Draiverių žinovas. IKI, SĖKMĖS. LaimingasLaimingasLaimingas