Reikalinga auto 4x4, quattro. Ka pasirinkt?

Reikalinga auto 4x4, quattro. Ka pasirinkt?

Reikia quattrines masinos, taigi noreciau paklausti jusu patarimo kokia pasirinkti? Domina vidutines klases, gal ir aukstesnes auto, taciau kad ir kuro sanaudos nebutu itin aukstos (duju atzvilgiu neigiama nuomone). Kaina apie 3000-4000 Euru. Patinka siaip galantas, dar nieko mazdos 626, ju buna 4x4 modeliu? Ka pasiulysit?

Man tai kazkaip jei Quattro tai tik AUDI Šypsena

Kažkaip labai panašu, kad Subaruso noriTaipGerai

TaipTaipTaip

as irgi taip galvoju. tikrai OOOO yra geros, isbandytas dalykas…

Tikrai taip Šypsena Ziurint i visus kriterijus tai AUDI Quattro srityje neturi priesininku rimtesniu Šypsena

Dar ir kaip turi - subaru TaipGerai

taip audi quattro patikimas reikalas, bet jau reikia kad kas nors ir po kapotu butu, nes to 2,3 paprasto matariuko mazoka…Mirkt 2,2 turbo kitas reikalas Gerai.

SUBARU savo pravazumu tai gal ir konkurentas Šypsena bet tikrai ne eksplootacijos islaidomis Šypsena SUBARU remontas bei dalys kainuoja kur kas daugiau Šypsena O ir nemanau kad vaziavimas geresnis bei salono ergonomika geresne bei kad kaina mazesne… Jei nori pirkt SUBARU tai reikia pirkti ne is apsimokejimo o is noro tureti butent SUBARU Laimingas

…tevelis wagenas kepa synxro…
bet cia kaip cipsu pavadinimas: qvatro, synxro ,*pimp…*atroCha cha berods visur sistema torsen…
…o vat visu civiliniu AWD lengvuju automobiliu pradininkas ir vienvaldis lyderis kur kas koloringesnisLaimingas

tai kad audi labai jau megsta p…, bijosiu palikt kur nors, nakti reiks nemiegot, o casco islaidoms nelabai bus $ . Galbut kokiu yra modeliu ne tokiu vagiamu kaip audi. Aisku yra subaru, bet jau islaidos jai manau tikrai Apakęs , todel gal ne Šypsena Gal yra kokiu kitu pretendentu?

Audi Taip - nesupus , pigi eksploatacija , o ir to 2.3 manau pakaks … Nekaltas
P.S. pas vageno Synchro nėra blokiruotės Nekaltas (atrodo)

A700
Labas

Prie VW syncro labai reikia priprasti, bo įsijungia ne tada kai nori, o tada kai kasasi…

Norai tureti 4WD sveikintini.
Ish kur tu ishtraukei , kad subaru ishlaidos dideles ?
Kitas dalykas, kad kazkas rase kad VW synchro , Audi quatro ir Subaru 4wd yra tas pats .Jus esate neteisus. Zinoma, panashiausi yra audi ir subaru 4wd , bet visa kita pakankamai skirtinga. Ir vieni ir kiti turi po keleta sprendimu ir juos galima lyginti tik zinant konkrecius auto modelius.
Uz 4000eur ipirksi visai nebloga impreza , o gal ir naujesne legacy isheitu. Ne, ash neikalbineju pirkti nei subaru , nei audi , tiesiog atkreipk demesi kad subaru neisipaisho i tradicini vidutinio lietuvio vertybiu sarasha. Taciau mano nuomone, atsizvelgiant i tai , ko labiausiai tulam lietuvos vairuotojui reikia , subaru - labiausiai lietuvishka mashina.

nu sakyciau tik SUBARU Šypsena
jokios audi neprilygs sioms masinos. Dabar del detaliu, tai pasakysiu, kad yra pasakoriu kuriems ir dabar dar visu japonu kainos yra labai brangios, tiap kad geriau turek savo nuomone arba issiaiskink o ne juodai klausyk. Pravazumas liux, paliksi kur noresi ir nereikes nakti prie lango sedet prilipus jei CASCO neapsidrausi. O siaip paieskoj paieskok yra tema kur vien subaristai renkas ir sneka, tai ten manau daugiau gali suzinot ir apie pacias detaliu kainas bei patvaruma, kuriuo subariokai kiek teko girdet pasizymi (aisku ju per daug nelauzant Mirkt )

Ash irgi tik uz audi visom 4x4, pats su tokia laxtau, 1-as malonumas Juokiasi o uz 3-4-ias tonas euro drasiai 96 metu b4 gaunasi su stipria sirdele, tada visus galima Kietas

nu ka as galiu pasiulyti…jei nori comforto,greicio,na ir jei biski yra atliekamu ant benzo,tai tik AUDI V8 3.6 quottro Mirkt valina,tai… Apakęs neveltui LT prezidentai vazinejuos su ja,kol sudege Laimingas jei man reiketu but tavo vietoj,tai tik si varianta.limuzino klase beto :v Cha cha visos mergos tavo butu Taip

cia is tikro ? Tai kad tokiu metu jau a4 eina, o jos uz 4000 nepaimsi man atrodo, be to quattro Nekaltas

Galima i sita reikala paziureti ir taip - kazina kas geriau gamina produkta? - tas kuris specializuojaasi ta daryti, ar tas, kam tai tiesiog asortimento ispeltimas? SUBARU - specialistai 4x4 gaminti, ju beveik visos masinos 4x4, su retom isimtim, o ar galima ta pati pasakyti apie OOOO? Greiciau atvirksciai. Taigi, ziurekit inzinieriu idirbi, o ne marke. Merc - komfortas, VW - paprastumas, Ferrari - greitis, Saab - saugumas. Visi juk ant kazko "nagus atkale".

Audi quatro arba subaru, tai tik i sias masinas daugiausiai ziurek…