Reikalavimai pirkti mob. isimoketinai (patixlinta)

Reikalavimai pirkti mob. isimoketinai (patixlinta)

na, galvoju apie mob, pirkima isimoketinai, kokiu salygu reikia ? tevai “bedarbiai” tai sujeis nieko neiseis, yra galimybe paimti mob, ant pensininko, bet reikia daugeu info, yra galimybe ant studento ? Nekaltas labai abejoju, na jei dar kokiu galimybiu yra tai parasykit, ir seip kokia zinot info, dekui Alus

Pasidomek studentu astovybeje universitete ir is TELE2 gausi mob pigiai Šypsena

Tai studentams t2 papigiai dalina telef.O kaip tada del ykainiu gal irgi skiriasi.

toks grynai lietuviskas klausimas - o is ko moket turesi ? Ir kitas klausimas, ar cia jau kazko basiai navarotno reikia, kad pasitaupius 3-4men pasiimti ta telefa neina be issimokejimu ? Realiai abejoju ar parduos tau ji isvis brangesni nei kokie 500Lt su tokiom garantijom kurias cia isvardinai turis…

lietuviskas atsakymas - nebijok, turesiu. o pasitaupius 3-4men, nenusipirksiu as jo, ir nereikia cia rodyti pykcio, as tik renkuosi info, o konkreceu tai butent apie sita mob: mobili.lt/index.php?psl=1&tlf=489 ir jei ant “Darbingo” zmogaus paemus telefona, tai kox butu pabrangimas, pirminis ynasas ir pns, apzejau ta www. ir nieko tixliai neradau, gal kam teko susidurti su ta kompanija ?

jai imsi issimokejimui ir telef kaina sieks 1000lt tai pabrangs apie 100lt cia priklauso koki pradini inasa padarysi ir per koki banka imsi.

nieks ir nerodo, bet as nezinau kas sau toki akmeni kabinsis is gimines, 2.5kLt tai ner mazai, ~120Lt/men 24 men. Isvis nx studentui toks telefas, bet ne apie tai kalba.

parduoda mobili, o lizinguoja jie per Snora ir gal dar per Ukio banka, ten gal ir skaiciuokles yra. Pabrangimas bus apie 10-15% jauciu jei be inaso 2metams, jei su inasu tai reik klaust.