Reik teisines konsultacijos

Reik teisines konsultacijos

Kiek grese uz doc klastojima ir pinigu isvaistyma(20-40tukst.) jis atrodo iskart prisipazino ir gailisi, zmogas tvarkingas, dirba, neprisidirbes nieko. Kas zino kas grese ar gali isteisint?

Pls nejau nieks nezinot? Liūdnas

jei dar kas nors tai klausk

Labai dekuj daugmaz aisku, bet pvz jei zmogus tarkim aplinkybiu auka. . .Na klastojo ir naikino dok is baimes nesuvogdamas atsakomybes l gailisi ir pan. Pavoge apie 20tukst. Ar gali tinetis kad nuteis tik bauda?

Galimas susitaikymas,tie pinigai iskart atgal ir visi patenkinti,tiesa nukentejusiam tyliai i kisene ir viskas-byla nutraukta.Susitaikymas.

Matai bYLA perduota teismuj Liūdnas

Apakęs Apakęs Apakęs Baisudntz, neskleisk cia prasom ereziju Mirkt Tavo nurodytas BK galiojo iki 2003-05-01. Dabar viskas pasikeite… Matyt laikas i mokslus sugrizt. Cha cha Cha cha300 Dokumento suklastojimas ar suklastoto dokumento panaudojimas arba realizavimas 1. Tas, kas pagamino netikrą dokumentą, suklastojo tikrą dokumentą arba netikrą ar suklastotą dokumentą panaudojo ar realizavo, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų. 2. Tas, kas padarė šio straipsnio 1 dalyje numatytą veiką, jeigu dėl to buvo padaryta didelės žalos, baudžiamas laisvės atėmimu iki penkerių metų. 3. Už šiame straipsnyje numatytas veikas atsako ir juridinis asmuo. 184 Turto iššvaistymas 1. Tas, kas iššvaistė jam patikėtą ar jo žinioje buvusį svetimą turtą ar turtinę teisę, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų. 2. Tas, kas iššvaistė jam patikėtą ar jo žinioje buvusį didelės vertės svetimą turtą ar turtinę teisę, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų. 3. Tas, kas iššvaistė jam patikėtą ar jo žinioje buvusį nedidelės vertės svetimą turtą ar turtinę teisę, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu. 4. Šio straipsnio 1 ir 2 dalyse numatytos veikos yra nusikalstamos ir tais atvejais, kai jos padarytos dėl neatsargumo. 5. Už šio straipsnio 1 ir 3 dalyse numatytas veikas asmuo atsako tik tuo atveju, kai yra nukentėjusio asmens skundas ar jo teisėto atstovo pareiškimas, ar prokuroro reikalavimas. Beje, pažymėtina, kad isigaliojus naujam BK klastojime nebeliko termino “oficialaus”…

Taip sorry, sena nuoroda i BK turejau ir net nepaziurejau kaip ir kas… Nebesusiduriu kuris laikas su BK… Atsiprasau… minte nurode teisingai.