Real Racing 3
Zaidimas visai man tinka. Visiskai free, pirkti jei ka nori tikrais pinigais, tai nera butina. Vienu zodziu zjbs. GT5 on smartphone. Kovoji pries tikru zmoniu laikus. Tavo laikai irgi uploadinami i duomenu baze ir jei jie yra geri, juos duoda kitiems zaidejams kaip AI. damage sistema yra. ir repair sistema irgi. service sistema yra, kuri trunka tikra laika. pvz pakeisti tepalus 5 minutes tikro laiko. variklio servisas keletas valandu. tuo metu tos masinos naudoti negali. upgrade sistema yra. tikroviskai atkurtos masinos. valdymas gana paprastas ir nera toks kaip kitu EA zaidimu is shift serijos. vienu zodziu liuks. Geras zaidimuks batarkei iskrauti bei kiausinius kepti ant smartphone’o Ir svarbiausia nei lito neduota EA Beje profilis suristas su facebook, kitaip busite guest visalaika. Zinoma pilnos pavardes neisduoda, tik varda. zinoma biski ■■■■■■ tas reikalas, bet kas ne px. iOS ir android berods tik, gal Win mobile yra dar. beto naujesniems aparatams tik, nes senesni lagintu gerokai
Nu krutai, jai valdymas padorus.
Bet be realių pinigų ten labai sunku kažką pasiekt ir net aplamai žaist, kaip aš supratau iš straipsnio theverge.com/2013/3/1/4042704/real-racing-3-available-in-th e-us-for-freeAsmeniškai neturiu smatphono ir žaidimų tokių nežaidžiu, bet man in-app pirkimų schema atrodo nepatraukli ir tokių žaidimų nenorėčiau žaist. Geriau sumokėt visą kainą ir turėt pilnavertį žaidimą. Bet tai greit gali tapti neįmanoma, nes atrodo viskas eina link kuo daugiau f2p su daugybe in-app ir dlc…
WRATH nieko pirkt nereikia yra saitu kurie hate’ina ir tiek. Zinoma jei ta straipsni rase koks nolaiferis, kuriam sitas zaidimukas yra vienintelis dalykas ir jis jame nori buti numeris vienas visa laika, tai aisku, isleisi milijonus Tam kas nori tiesiog palenktyniauti, jokiu pirkimu nereikia. plius uz praeita etapa tam tikru lenktyniu gauni tos zaidimu valiutos, kuria gali paspartinti serviso greiti ar panasiai. Vienu zodziu, pirkt nieko nereikia
komentarus paskaicius susidaro ispudis, kad ten vaikai neturi nei pc nei konsoles ir naudoja savo telefonus kaip kasdieninius zaidimu devaisus DD
Nu siaip tai jo, toks ir yra pagrindas
man telefas yra pagrinde telefoniniams reikalams atlikti ir tik veliau visokiems zaidimams, kai turiu laiko atsiputimui darbe ar traukinyje. Siaip vakar vaziuodamas namo traukiniu bandziau vairuoti su situo pasitaike tokia kelione kai keite begius labai daznai ir vaziavo greitai, tai siubavo visas traukinys, tai vairavau kaip girtas, nes ten gi vairuoti reikia sukiojant telefona
Buvo ir pas mane laikai kai telefonas buvo pagrindinis žaidimų devaisas. nors ne, bendriau pagrindinis visą laiką išliko kelnėse… anyway norėjau pasakyt pradžioj koks čia per gay game pamatęs grafiką, bet prisiminiau, kad ant telefono, o tada wow.
Su kokiu telefonu čia? Matau, kad su Android, bet įdomu ar su visais veiks.
nexus 4
Sitam reikia 550$ arba 470h norint pereiti visa zaidima. Nekenciu zaidimu kur yra pay-to-win logika.
Evio, nekenciu ignoringu zmoniu nuo kada zaidimas reikalauja is taves ji pereiti? ypac telefoninis. ir nuo kada zaidimo ilgumas eina i zaidimo vertinimo minusa? Visi verkia siomis dienomis, kad vo 5 valandu uzteko pereiti sita ar ana zaidima, poto apsisuka ir jau verkslena, kad reikia 470h pereiti telefonini lenktynini zaidima, is zanro, kuris niekada gyvenime nera reikalaves is zaidejo, kad jis ji pereitu, nes jame dazniausiai nebuna istorijos, siuzeto ir kito sudo myzhalo. jam mat reikia 550$, kad pereiti sita zaidima beje, del idomumo 900+ eventu siame zaidime. kaip sakiau - GT5 klonas mobilkems
muziqaz +1
Bet sumokejas 550$ jauciu pereisi per kokias 4-5val Cia kaip WoT’e, yra zaideju kurie 10tier tankus uz pinigus nusiperka ir poto nesugeba normaliai zaisti.
ea labai megsta siulyti time saverius.
O jei pinigais kakoji, kodėl gi ne.
EA man išvis nepatinka. Visokius Limited ed siūlo, kurie nuo paprasto varianto tesiskiria kokiom dviem niekuo neįpatingom mašinom ir t.t. Arba kai nusiperki žaidimą jau su DLC, bet juos aktyvuoti reikia mokėti pinigus. Ir t.t.
Meshqis, su EA mano santykiai yra nuliniai, bet siuo zaidimu jie man nekliuna visiskai. Evio, ir tegul moka lopeliai, tai nereiskia, kad EA siame zaidime yra evil ir vercia visus moketi, kad pabaigti zaidima
labai neblogas ant tab2 google parduotuvej rase, kad nesuderinamas, bet atsisiunciau .apk ir viskas veikia tik tas serviso laikas bent jau kol viena masina teturiu…