RE4

RE4

Lošiu antrą vakarą, pamenu nebuvau pabaiges. Turbūt paskutinis geras rezidentas Gerai

Pirmas KITOKS residentas, dėl to ir geras. Ai, dar geras dėl to, kad buvo kelis kart perdaromas. Iš vienos įdėjos gimė DMC ir t.t. Dabar nepamenu, ar ant normal duoda eiti į papildomas vietoves?

Meshqi, aš sakau kad apskritai paskutinis geras išleistas Cha cha nu kad nebe klasikinis RE irgi tiesa. Aš ant easy lošiu, nėra man tiek kantrybės kaip prieš 10 metų NeNorėčiau dar tą pirmos dalies remeiką ant gamecube’o pažaistskelbiu.lt/skelbimai/nintendo-gamecube-zaidimu-kompiut eris- atristas-15714610.html Klasta

o tai emuliatoriaus nera kokio?

Bandžiau kažkada. Bent man nepasisekė normaliai paleist. Kiek skaičiau forumuose daugumai irgi panašiai, jeigu ir paleidžia tai dar nesąmonių krūvos.

Pas mane guli gamecube. Čia net skelbimą įdėjęs esu. Ir REmake, RE0, RE4 yra. Žmoniški laidai, o ne “fuflo”, kuris būna iškart su konsole.

aš tai šito norėjau Kietasyoutube.com/watch?v=aN31-3og5SI

3.5 RE4 versija (kaip ir po video parašyta). Jie ten ir skraidančių pilių buvo prikūrę.

Tai, kad is to treilerio kazkoks ghost busters, o ne RE greiciau. Vaiduokliai is paveikslu… wtf? Apsvaigęs

Tai ten įdėja vos ne tokia buvo, kad apsikretė Leonas tuo virusu, ir jis jam visokias haliucinavijas atnešė. Vos ne kova su pačiu savimi gaunasi. Bet kūrėjai atsisakė tokios minties. MirktŠiaip dabar vis pasižiūriu į įmestą pavieksliuką. Toks jausmas, kad PS2 versiją ant PC loštų. Grafika tragiška. Spalvų nėra ir t.t.

Paspaustas paveikslėlis, šiaip geriau, bet ne stebūklai.