Ragucio alus - Fortas

Ragucio alus - Fortas

du idomus dalykai:

1. kodel labai skiriasi bambalinis (1 l) ir butelinis Forto draught alus
  2. kur jis gaminamas>?
  3. Tai taip iseina, kad jis nepasterizuotas draught, bet kazkodel galiojimas vos ne metai?

Kaip cia yra, gal kas paaiskins???

Jau anksciau rasiau kitoje temoje. Akivaizdziai skiriasi bambalinis ir butelinis. Skirtumas lengvai paasikinamas. Bambalinis yra gaminamas Latvijoje “Cesu alus” ir man asmeniskai yra nerealiai skanusNiam niam ir daug skanesnis uz stikliniame, kuris gaminamas Kaune…

O kaip del to Draught?? Jis pasterizuotas ar ne???

Ant bambalinio-litrinio aiskiai parasyta - NEPASTERIZUOTAS.

rimtai? reiks paragaut butinai…

Tradicini ragavot kas nors?

Tradicinio dar ne…

Cesu alu vardu Fortas Draught
geriau is 1 litro bambalio…

nu nepaliko ispudzio ziema kazkaip… aisku, kai nepasterizuotas, tai gazo ir putu mazai…

reiks vasara dar pabandyt

bet kazkaip ne lygis juk skirtinga alu vadinti tuo paciu vardu, ar ne?

Taip. Tik nelabai skirtumo buvo, koki gerti. Mano neishlavintam gomuriui - nieko naujo.

Nusipirkau pora buteliu Forto Draughts paragaut, ziuredamas krepsini paziurejau, taip skaniai sulindo, uz tokia kaina… Gerai Reikes dar nusipirkt. Šypsena

Shiaip draughtas ir man pradzhioj labai zjbs lindo, galvojau, kad jau premiuma pakeis, bet paskui vistiek prie premiumo grizhau.

Ishejus draughtui pakeiciau nuomone apie forta, kad tai yra pigus alus prisigerimui… Draughtas ish tikruju geras alus

As tai laikausi nuomones, kad nereikia ilgai prie vienos alaus rusies apsistot, nes ipranti ir po to pasidaro nebeskanus. Geri vienos rusies, pakeiti, po to sugrizti - ir vel kaip nauja rusi geri… Premium jau biski pabodes… Dabar vis kitokias rusis bandau… Ir Draughts maloniai nustebino. Gerai Lygiai taip pat maniau, kad tai pigokas alus…

Ash dabar ant Horno premiumo skardu persimeciau, skonis geresnis, po teisybe, ana estai gamina, bet ragutis pardavineja

Turiu pasakyt, kad man asmeniskai irgi is skardiniu Horn Premium skanesnis nei is buteliu. Ir tas liecia kitas rusis (kaip kad ir Forta Draught) - kur yra gaminamos Latvijoje-Estijoje, yra skanesnes nei gaminamos Lietuvoje.

Na nezinau kaip del skardiniu, nes as megstu gerti Alus tiesiai is butelio, nors namie tu alaus bokaliuku milijonas. Šypsena O vat is skardines tai nepatinka, is skardines geriu tiktai haleje.