RAGE

RAGE

Ot kurejai pridejo uzuomenu apie senesnius savo projektus Cha cha Fallout 3 statuleles, Quake modeliukas masinoje, DooM 3 marskineliai ir t.t. Cha cha

Man kazkaip jau jis nusibodo, nebeidomu, tas pats per ta pati Cha cha Nepereisiu jauciu.

nu grafika kai kuriose vietose tai kaip kokio pirmo hitmano atrodo Cha cha

O jum tik stumt Cha cha Man geriausias game siais metais kolkas Cha cha Nesu grafikos vergas, nors ir ja nusivyles nebuvau ne kiek Šypsena pats gameplay labiausiai patiko Šypsena Tik daug neisnaudotu galimybiu Šypsena Istorija lb trumpa Šypsena na tiksliau pacios istorijos beveik nera Cha cha Gaila kad perejus neleidzia laisvai dar po pasauli klaidzioti…

ATI pagal sutvarke draiverius, eina kai bite, nors texturos lagina.

Tame jame ir problema, atrodo yra laisvė, bet jos nėra visai. Lyginu jį su doom tada viskas gerai, o va su borderlands jau niekaip…

Perejau ka tik, sidequestu beveik neemiau, tai ir trumpas pasirode Šypsena

neo: o kur dar garsai is doom/quake? Liežuvis Negi situ nepastebejai? Man jis irigi labai patiko. Toks pakankamai gerai subalansuotas. Tiesa tos lenktynes biski buvo pradejusios nervinti (zaidziu ant sunkiausio lygio) tai bisku susimazinus tam kartui sunkuma ant easy Cha cha viskas susitvarke. O kvestus tai darau visus ir visur sniukstineju Cha cha aisku jam iki fallout tai toli, bet savo lygije jis tikrai geras zaidimas.

Kazkaip neuzkabino, is pradziu pasirode panasus i borderlands/fallout, bet gaila tik pasirode LiūdnasSavaitgali reiks pamegint toliau palost, gal uzkabins

Jis ir nera fallout ar borderlands klonas Šypsena Tiesiog saudykle su galimybe paexplorinti pasauli, pasivazineti masinelemis ir pazaisti minigame’us.

man dar truko tu salutiniu kvestu… Šypsena nedaug ten ju Šypsena o borderlands/fallout dar labai toli iki tokios saudykles Šypsena matai viskas priklauso, is kurios puses paziuresi Šypsena

minint fallout, reiktu pamirent kad tai 3cioji dalis, nes f2 tai vienas geriausiu visu laiku rpg.