RAGE
Ot kurejai pridejo uzuomenu apie senesnius savo projektus Fallout 3 statuleles, Quake modeliukas masinoje, DooM 3 marskineliai ir t.t.
Man kazkaip jau jis nusibodo, nebeidomu, tas pats per ta pati Nepereisiu jauciu.
nu grafika kai kuriose vietose tai kaip kokio pirmo hitmano atrodo
O jum tik stumt Man geriausias game siais metais kolkas Nesu grafikos vergas, nors ir ja nusivyles nebuvau ne kiek pats gameplay labiausiai patiko Tik daug neisnaudotu galimybiu Istorija lb trumpa na tiksliau pacios istorijos beveik nera Gaila kad perejus neleidzia laisvai dar po pasauli klaidzioti…
ATI pagal sutvarke draiverius, eina kai bite, nors texturos lagina.
Tame jame ir problema, atrodo yra laisvė, bet jos nėra visai. Lyginu jį su doom tada viskas gerai, o va su borderlands jau niekaip…
Perejau ka tik, sidequestu beveik neemiau, tai ir trumpas pasirode
neo: o kur dar garsai is doom/quake? Negi situ nepastebejai? Man jis irigi labai patiko. Toks pakankamai gerai subalansuotas. Tiesa tos lenktynes biski buvo pradejusios nervinti (zaidziu ant sunkiausio lygio) tai bisku susimazinus tam kartui sunkuma ant easy viskas susitvarke. O kvestus tai darau visus ir visur sniukstineju aisku jam iki fallout tai toli, bet savo lygije jis tikrai geras zaidimas.
Kazkaip neuzkabino, is pradziu pasirode panasus i borderlands/fallout, bet gaila tik pasirode Savaitgali reiks pamegint toliau palost, gal uzkabins
Jis ir nera fallout ar borderlands klonas Tiesiog saudykle su galimybe paexplorinti pasauli, pasivazineti masinelemis ir pazaisti minigame’us.
man dar truko tu salutiniu kvestu… nedaug ten ju o borderlands/fallout dar labai toli iki tokios saudykles matai viskas priklauso, is kurios puses paziuresi
minint fallout, reiktu pamirent kad tai 3cioji dalis, nes f2 tai vienas geriausiu visu laiku rpg.