Rage :/

Rage :confused:

kai tik pamaciau bethesda uzrasa iskart galvoje glitchai bugai ir kitas gejiskumas susijes su ta kompanija. Nu ir neklydau Cha chaZaidimas - konsoles portas. trys video nustatymai yra. rezoliucija, windowed/fullscreen bei AA nustatyti Cha chaDDD Atrodo zaidimas tragiskai, net prasciau nei fallout 3, nors panasiai. vienintelis dalykas kas nerealiai grazu yra vanduo bei dangus. visa kita paskutinis mesliskumas. net nepavadinsi texturu isplautomis, ten vapse kazkas su guashu nudaze ir dar vandeniu nupyle. Sukiokis greiciau ar leciau i sonus - texturos neuzkrautos. o sukasi kaip koks crysis mle 20-30fps. jau tokius zaidimu varikliukus i siukslyna. man nedaeina, kiek pamenu sits rage gi buvo kuriamas ne metus ir ne du. Aziotazas sioks toks buvo. tai a sunku buvo atnaujinti fallout varikliuka? Siaip leidejai prisiekineja, kad isleis patcha greit del tu texturu dingusiu, o ATI jau ir turi Performance driver isleistus siam zaidimui butent, bet as ju nesusimetes, ner reikalo. garsas: vaziuoji su bug’iu, vairuotojas sneka, o bug’io garso nesigirdi visiskai Cha chaEsu video susukes, bet nera apdorota ji, siandie akys merkiasi, ryt imesiu linka.

Grafikono vergai. Šypsena

Sakai, kad prastas performance, o veliau “ATI jau ir turi Performance driver isleistus siam zaidimui butent, bet as ju nesusimetes, ner reikalo.” Tai kaipcia suprast? Cha cha

Nu tai aisku, kad atrodys ne kaip, nuo kada zaidimai ant konsoliu atrodo gerai ??? Plius portas, tai isvis nieko gero.

Man tai neveikia normaliai. Laukiu kazkokiu pataisymu. Bet tuo tarpu ant ipado siunciu Cha cha 700mb uzima!

ATI i siukslyna, o ne id tech 5 Cha cha Su nVidia vsync reikia ijungti, nes turbut koks 100 fps ir screen tearingas buna… Texturos super, ivairove ir detalumas geras, prasciau uzdarose vietovese, bet nieko baisaus … Mano screen:i.imgur.com/GdS16.jpgi.imgur.com/33Eg2.jpgi.imgur.com/dDBWh.jpg

muziqaz : First, you need to create new folder for rage to cache the textures. C:\Users\USERNAME\AppData\Local\id software\rage. (if appdata folder is hidden, unhide it by control panel, folder) 2: Download these rage performance drivers: bit.ly/nKiOhN3: Uninstall whole catalyst manager. 4:reboot and install new drivers provided @ step 2 ADDITIONAL FIXES: these settings gives you more performance, vsync and FOV! see details @forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=25524360#post25 524360

Skotai, as to draiverio nebandziau Mirkt25cm, tu turbut supranti, kad as zaidimus naujus ant PC tik bandau vien del to, kad paziureti kaip jie sukasi ir kaip atrodo. Tai mano vienintele priezastis kodel as juos pandineju. As sita kaip ir kitus mano isbandytus zaidimus zaisiu ant PS3 ar taip ar taip. O ten grafika man visiskai px. taigi, sekanti karta kai pamatysi mano foto ideta ir koki rant’a apie grafika ir pan, suprask, kad cia kritikuojamas ar liaupsinamas yra grafikos varikliukas ant PC. CTU, haha jo Šypsena Siaip kad butu tas vsync kur ijungti, nebent draiveriuose kur force’inti. Siaip tearingo nera pas mane, tik teksturos neuzsikrauna greitai. Dark_Rider, dekui, bet man jau tas nebeaktualua. Nors Va uz poros savaiciu naujas kompas bus su procu ties 5ghz tai vel jauciu serija video darysiu su ivairiais naujais zaidimais, pazieti kas yra kas Cha cha bet tada jau gal ID ir patcha tures Mirkt

Naujas pc tai turbut tikrai ne su intel ar nvidia … Cha cha Nesvarbu, kad jie pirmauja.

haha, verkia tegu ati turetojai, as su savo vidutinioke nvidia ka tik isbandziau sita geima, 60 fps stovi kaip prikalti, nu tiesa aa 4x, bet turint omeny kad teksturos nespeja atsinaujinti normaliai, px tas aa, nesimato jo vistiek, vadinasi si karta dejo in da face ati, bus jiem is paskos vilktis, tegu dabar lekia kurti draiveriu nauju, kad vartotojai, isigije ju produkta neapsiverktu kad zaisti normaliai negali Cha cha CTU, cia ne visi rinkos principu laikosi, isitikinimas yra isitikinimas, ir nieko cia nepadarysi, matem ta jau ne karta, kas kaip moka, tas taip soka Cha cha

Allure, bandai trollinti, ar siaip vaika vaizduoji? Cha chakaip sakiau draiveris jau yra, as jo nebandziau, nes del zaidimo, kurio as ant pc nezaisiu detis naujus draiverius ir perkraudineti kompa man neapsimoka. O verkia visi, nesvarbu kokia korta turi zmogus, bugovas zaidimas yra ir visiems teksturos nesikrauna ir panasiai. Tad baigiam tas nesamones, uztenka pasijuokem su CTU. CTU, ne tikrai ne Intel ir nvidia MirktO cia zadetas video: youtube.com/watch?v=Mi_Y62hODbkP.S. mano ankstesniame komentare lietuvybe buvo ijungta tai vietoj skaiciu lietuviski hieroglifai yra/buvo Cha cha

joks cia trolinimas, faktai uz save patys kalba, man jis tik tiek bugovas, kad teksturu nespeja normaliai uzkrauti, visa kita normaliai ir nereikia jokiu nauju draiveriu ar kito slamsto, kad zaisti, tiesiog testavima ir lyginima as suprantu kaip dvieju skirtingu sistemu pasistatyma ant stalo (maziausiai tiek bent jau) ir tada jau leidziant pati zaidima, o ne musti i vienus vartus ir kita puse remtis tik teoriniais duomenimis is interneto, o kad paleisti zaidima ant vienos ir tos pacios vga ir jei netraukia sakyti kad tai yra visiskas fail, tai va cia mano nuomone ir yra trolinimas ir kol taip bus, tol as postinsiu Cha chaP.S. zaidimas filmuke atrod lygiai taip pat kaip ir pas mane, kadangi ten isvis ner nustatymu isskyrus aa, tai manau ar cia vidutinis pc, ar high endinis, jis atrodys ir eis lygiai taip pat, del ko turetu padekoti dauguma zaideju, ir jei isleis patcha kuris nuims teksturu velavima, manau kad tai bus labai vykes zaidimas, su pavyzdiniu varikliu ir grafika…