ragaujam
Iš kur gavai?
kartu su skruzdeliuku gavau ,bet kad skanu butu negaliu pasakyti,dar visa pakuote liko,bet gal pasiliksiu kitam kartui.manau kad mano skonis netikes,sitie man nesigeria
reugt
ir nelabai turetu gertis
na nzn. pirkau Anglijoje Svyturi-paragavau,ir mano skonio receptoriai atrado skirtuma tarp uk ir lt ragauto alaus,ir,sakyciau,neesu samokslu teoriju salininkas,bet skirtumas yra .ir zymus i uk nauda
“geriausias ka turime”
turim ir geresnio, bet ne emigrantams
migrantitams uz kitu valstybiu ekonomikos serima
va čia nesutinku, mūsų ekonomiką jie irgi šeria, pamatysi prieš Kalėdas kas LT parduotuvėse dėsis, visą Švyturio alų išpirks…
gerbiamieji-atsilikote nuo gyvenimo,emigrantai buvo caro zirniaus laikais,dabar evakuantai.Ne emigracija,o evakuacija daba vyksta ant Lietuvos
“irgi” seria taip, kaip turistai. Tuo tarpu sodros, gpm ir kiti (kur kas didesnes sumos) eina babajams
kas liecia ekonomika tai nei cento negaunu as is lt,nei cento negauna ir lt.iskyrus bite jokio rysio o litriniai bokalai irgi nepatogus kilnoti ir alus visai neputoja ir puta visiskai nesilaiko eryte-kodel gi tau netapus babajum?kokios sumos tau pradetu eiti galetum ir alaus nusipirkt
mieli partiotai ir lt gyventojai,jauciu pykti is jusu puses visiems kam geriau nei jums gal pradekit nuo saves vertinti ir pasikeiskit nicus i tautiskus ir pakelkit ekonomika savo salies taip kaip as keliu savo a tai perkat uzjurio slamsta ir dedat ji i neta,o sudetumet tik tautisko alus fotkes ne pardu lentynose o ant nuosavo namu stalo. pirk preke lietuviska!
kiek zinau skirtumas tarp saliu nerealus nes belgijoj geras alus prieinamas visiems,o lt pasirodo tik isrinktiesiems
Ale,kad daug ir prirašei
geru komentaru mexis imetei bent jau as nejauciu niekam pykcio kas ka nori ta daro, kaip nori ir gali gyvena galeciau tau atsiusti ir nelitriniu bokalu
leksai,nerenku as bokalu is kuriu negeriu tos rusies alaus,o svyturio turiu ir taures bet man tas klausimas vistiek nedingo:kas yra babajus?