Quantum Break
Na va perbėgau šį žaidimą Šįkart pasirinkau PC versiją… Ir nudegiau ~30fps… su 980ti… Ultra nustatymai tolygūs XO versijai. Kažkaip tikrai kreivokai Windows Store žaidimas veikia… Visgi, pats game toks vidutinis, vertas 8. Gal gameplay kiek silpnokas ir deramai neišnaudotas. Bet pati istorija ir atmosfera patiko. Visos tos kelionės laiku visai nieko Tik atrodo jog vietomis kūrėjai pabijojo daugiau susukti visko, kad žmonės nepasimestų. Tiesa, serialo integracija man labai patiko. Padėjo įsijausti į istoriją. Teks matyt antrą kartą sužaisti ir išmėginti kitus istorijos eigos pasirinkimus. Serialai taip pat praplėtė žaidimo laiką, kuris realiai yra 8h ±.
Kreivokai nvidia su dx12 veikia. Ner cia ka degti 60fps easy
Jo, 60 fps gaunat nebent ant 480p su savo 980ti nes su titan x and 1440p tai lagas. Ir siaip sitas zaidimas yra puikus pavyzdys keliu dalyku - 1) nvidia vis dar sedi siknoje su savo kreivu dx12 supportu, 2) developeriams vis dar reikia kokiu 5-6 metu ismokti kurti zaidimus ant dx12. O siaip sito zaidimo grafika tikrai nera kazkokia tai labai gera - nei plauku fizikos nera, nei rubu fizikos nera, nei performancas geras, vienintelis dalykas, ka sitas zaidimas turi, tai didziulis sheideriu isnaudojimas.
Tik man sunku suprasti why 62Gb?? 4K kazko? atrodo nesunkiai i 20gb turetu tilpti toks game…
Nu tai paimė nuportino belekaip ir viskas ir dar kainą 70€ užmetė. Debilai Pagal juos portas geras, juk 30fps ant konsolės yra smooth ir reikia džiaugtis, kad tiek ištempia Greičiau tas UWP dingtų ir grįžtų MS su savo šūdinais žaidimais atgal ant savo merdinčio x1. Dar jie su steam konkuruot ruošiasi su konsoliniu experience
Dar vienas AAAAAA+ kurio net nebandysiu, nes tingėsiu siųstis ir išsirašinėt, geriau ir linksmiau nosį pakrapštyt arba pasižiūrėt 24valandas bus įdomiau.
O tai be titanu ir 980ti jau nebera kitu video kortu? Siaip matosi, kad MS tiesiai sviesiai bando numarinti games for windows deja, jie visiskai pamirso Steam
Net kokie ubi su EA geriau. EA tai iš vis grafiškai ir performance atžvilgių žaidimai tobuli, tik šiaip gaila, kad visa kita pas juos mėšlų atsiduoda. Battlefront, NFS pastarieji “perliukai”. O čia tai iš vis nusigrybavo. Dar pora tokių išleis ir turėsim giliausiai nusikasusį i.imgur.com/cU45L0i.png
na EA zaidimai grafiskai liuks, deja patys zaidimas kiauri visiskai Siaip taisosi tiek EA tiek Ubi, deja cia Star Warsu pricipas, kur geris yra turi buti ir blogis Anksciau gi EA grybavo, Ubi norma vare, EA pradejo taisytis, Ubi lyga pasigavo, daba tiek Ubi tiek EA taisosi siektiek, MS islindo su savo tobulom nesamonem
70 jevru?! ir available tik tam kiauram windows live? klounai bl
uz 48eurus imanoma rasti Xbox One versija, kuri veikia geriau uz PC
Bet xbox versijai reikia ir xbox pirkti, tai kaina kosmine gaunasi uz zaidima siaip as girdejau pigesniu variantu uz PC versija
blin, pas mane tai 360,o ne one, tai man tik pc versija lieka