Quadruped

Quadruped

Dazymas ir tiuningas pries pasirodyma Klaipedoje? Mirkt

Jeigu duos - parodysiu Šypsena

su šešiomis kojomis jau būtų visai Gerai normalus Taip

Gerai

Na 4 ir 6 koju robotai skiriasi biski daugiau nei tik koju skaiciumi, man 4 koju labiau patiko Šypsena

Patiko tai patiko, bet kaži ar jis normaliai paeis… Virs ant šono kad ir vieną koją pakėlus…

kažkaip ir man atrodo, kad lygioje vietoje jis kaip tik ant ribos pusiausvyrai išlaikyti, betgi lygioje vietoje ratai geriau už kojas

Na, autorius yra nutylėjęs, kad šitas sutvėrimas jau vaikšto, o šitas paveikslas yra dažymo schemai pažiūrėti. Jei nesupyks, mestelsiu linką: youtube.com/watch?v=Js3FX0SDAQsTiesa, pats autorius sakė, kad vaikščiojimą dar dailins, nors mane tai ir šitame filmuke visai nustebino keturkojo sugebėjimai.

Čia jau yra nudažytas robotas, čia yra realus vaizdas, ne 3D modelis. Autorius jau perprogramavo vaikščiojimo algoritmą, gal parodys, nežinau.

Taip kritinėja Taip labai gražiai, atrodo, kaip gyvas Gerai sekantis žingsnis bus trys kojos … ir taip iki rato Gerai ot tai bus atradimas Gerai

gerai, kad pastebėjai Cha cha būtume nežinoję patys

o aš ir galvoju - kokia krūta 3D modeliavimo programa - padaro iliuziją, kad nesufokusuotas tolimesnis planas

dauguma DOF’a padaro…

labai gražiai “vaikšto” Geraineatrodo, kad mašina, galima sakyti, imituoja gyvūną Šypsena o kas jam gaunasi nelygiu paviršiumi? ar yra pranašumų prieš ratą dar be regimo įspūdžio?

Lipo per salyginai nemazus daiktus jau is pradziu, bet “aklai”… Pergalvoju, perrasineju(jau 3cia karta) jo programa, dabar turetu but akselerometras/gyro, padu sensoriai, visiskai kitoks ejimo algoritmas tam, kad galetu eit per “kalnus”. Minciu daug del to “protingo ejimo”, reik tik kazkaip konvertuot viska i C. Šypsena

šaunuolis, progreso variklis Taip

o nuo “C” iki “O”, t.y. rato, jau visai nedaug Cha cha