Q : Traukinio bilietas internetu (Prancuzija)
Susiduriau su problema, kadangi turiu nusipirkti traukinio (TGV) bilieta internetu, nes teks keliauti ir mano lektuvas atskrenda vakare, o noriu speti i naktini traukini, mat kelione dar laukia per visa Prancuzija. Kaip zinia, geriau tokiu atveju yra bilieta pirkti is anksto ar bent jau ji rezervuoti (tuolab, kad pasirinktas traukinys ir reikalauja rezervacijos). Taigi, kaip ir pridera nuejau i http://www.sncfvoyages.com ,kur yra teikiama paslauga rezervuoti ir pirkti bilietus internetu. Taciau, visus duomenis ivedus, man neleidzia to bilieto pirkti. Gal patyre ar siaip zinovai galetu patarti, ka daryti, kur klaidu ieskoti?
kuo pasireiskia tas "neleidzia pirkt"?
na, tuo, kad suvedus visus duomenis ir laukiant patvirtinimo ima ir paraso, kad tipo jie apgailestauja bet neimanoma to man bilieto parduot, nes to, anot ju, man bankas neleidzia.
siaip, kiek pasidomejau, galimas daiktas, kad tai kortele netinkama bet tai, eisiu dar i pati banka pasiaiskint
mm, o tu pirkes tuos traukinio bilietus internetu? nes dar klausimas iskilo:
Lietuvos pilieciai juos turi uzsisakyti, kad jiems bilietus atsiustu pastu? neimanoma paciam atsispausdint? kur logika
o tai kokia kortele, jei kokia lietuviska Visa Electron aisku neleis
o nedaro kad pvz tu stoti galetum ta bilieta atsiimt?
et, ten ir yra Visa electron. as kaip jauna ir nepatyrus tai ir nezinojau, kad negalima su ja pirkti
o bilieta, taip imanoma atsiimti ir stotyje, bet tuomet bilieto kaina skirsis, o mano kisene skirtuma jaucia tarp 30 ir 100 euru.
tipo 70 euru jei internetu pirkta bilieta atsiimi stoty? o kiek kastuoja jei pastu siuncia?
ne, ten tokia kaip ir akcija tarkim vyksta. Jeigu perku netu ir pati spausdinuos arba prasau, kad nemokamai atsiustu, tai moku vienu atveju 35, o kitu atveju 25 eurus (cia butent mano atvejais), o jei perku kad ir netu, bet noriu atsiimt stoti tai moku ~100euru.
ai beprotyste. kad tarp lektuvo ir traukinio dar tokio mazo laiko tarpo nebutu, tai dar gal ka kitko mislyciau, o db, biesas kazkoks
Deja, daugelio saliu bilietu pardavimo sistemos dar nera pritaikytos prie uzsienieciu poreikiu. Todel SNCF siuncia bilietus pastu kol kas tik Prancuzijos viduje; daugelis kelioniu agenturu - taip pat. Tai labai trukdo uzsienieciams gauti pigesnius isankstinius bilietus.
"Pati spausdinies"? Jei sistema tai leistu, issisprestu visos problemos. Bet SNCF sistema berods to dar neleidzia (tuo tarpu Vokietijos, Belgijos sistemos jau leidzia).
Mazai laiko tarp lektuvo ir traukinio tikrai nepatariu palikti, juolab kad skrendi vakare, o vakariniai reisai daugiausia veluoja. Pagalvok apie galimus alternatyvius variantus (i pietu Prancuzija nemazai pigiu skrydziu). Koks visas tavo marsrutas?
Na, visgi, pasirodo atsisiust bilieta leidzia. Ka as ir darau. Taisyklese radau toki punkta, kuris man skambejo begalo kvailai, tuo, kad pasirodo i Lietuva privaloma atsisiust bilieta pastu. Na, taip ir darau. Uzsisakiau bilieta, ji turi atsiusti per 7 darbo dienas. Sumokejau uz traukinio bilietus (pirmyn ir atgal) 60euru, tuo dziaugiuos. Dabar belieka tiketis, kad visur spesiu. Na jei nespesiu is Paryziaus isvaziuot, dar nebeda. Nakti palauksiu ir ryte vaziuociau pirmu traukiniu arba skrisciau lektuvu, tokiu atveju dar spesiu i ten kur man reikia.
Visa kelione susideda is nuskridimo i Paryziu, o tada i Biarritz’o miesta nuvaziavimu. Grizimas toks pats.
Tai super tada
Budamas pigiu skrydziu entuziastas, as tavo vietoj buciau kazka kombinaves su Ryanair (jie skrenda i Biarritz is 4 vietu), juolab kad vargu ar yra tiesioginis traukinys is Charles de Gaulle aerouosto i Biarritz (o belstis i Paryziaus centra nelabai patogu ir ilgai trunka). Na, bet tikiuosi, tau viskas gerai pavyks
nofrills rašė:
Tai super tadaBudamas pigiu skrydziu entuziastas, as tavo vietoj buciau kazka kombinaves su Ryanair (jie skrenda i Biarritz is 4 vietu), juolab kad vargu ar yra tiesioginis traukinys is Charles de Gaulle aerouosto i Biarritz (o belstis i Paryziaus centra nelabai patogu ir ilgai trunka). Na, bet tikiuosi, tau viskas gerai pavyks
et, zinai, kita karta, kai bus daugiau laiko mastymam ir apmastymam tai dar bandysiu ieskotis palankesniu variantu, o db, kai viskas uzklupo gan staiga ir reikejo rinktis greitai, tai rinkausi tuos variantus, kuriuos geriausiai zinau. O siaip, deja, is CDG nera traukinio, tai teks RERu vaziuoti iki Austerlitz’o stoties . Nu, per valanda, jei viskas bus gerai, tureciau suspet nuvaziuot. Siaip, ziaurei rizikuoju, mat tarp lektuvo ir traukinio bus kiek daugiau nei 3h. Bet, kaip zinia, kas nerizikuoja, tas negeria sapmano.
is karto sorry, kad neieskau spec temos, bet sita tema mano klausimas kazkiek atitinka
Sveiki
Kt penktadieni skrendame i Paryziu (Beauvais oro uostas). Pirma karta
Skrendame savaitgaliui. Atskrendame vakare 10 val. Kaip ieskotis gyvenamo busto? Kaip nusigauti iki miesto centro ar apycentrio? Niekada nieko panasaus nesu dariusi
Cia yra tokia nuoroda http://www.accorhotels.com/gb/reservation/hotel-paris.shtml pagal kuria gali pasirinkti ir vietove ir rezervuotis viesbuti. Bet nzn, kuria vietove rinktis? Kurioj Senos pusej? Kaina nera labai svarbi, bet aisku, nesinoretu uz apartamentus moketi kelis simtus euru. Bet jei skirsis 20 ar 50 euru uz nakti nieko baisaus.
Be to, ka ten galima pamatyti . Kvailas klausimas? Nu eifelis, katedra O kas dar? Ko butinai negalima praleisti.
Labai dekoju uz atsakymus
Puga rašė:
is karto sorry, kad neieskau spec temos, bet sita tema mano klausimas kazkiek atitinkaSveiki
Kt penktadieni skrendame i Paryziu (Beauvais oro uostas). Pirma karta
Skrendame savaitgaliui. Atskrendame vakare 10 val. Kaip ieskotis gyvenamo busto? Kaip nusigauti iki miesto centro ar apycentrio? Niekada nieko panasaus nesu dariusi
Cia yra tokia nuoroda http://www.accorhotels.com/gb/reservation/hotel-paris.shtml pagal kuria gali pasirinkti ir vietove ir rezervuotis viesbuti. Bet nzn, kuria vietove rinktis? Kurioj Senos pusej? Kaina nera labai svarbi, bet aisku, nesinoretu uz apartamentus moketi kelis simtus euru. Bet jei skirsis 20 ar 50 euru uz nakti nieko baisaus.
Be to, ka ten galima pamatyti . Kvailas klausimas? Nu eifelis, katedra O kas dar? Ko butinai negalima praleisti.
Labai dekoju uz atsakymus
Pasiskaityk siame puslapyje, manau kazka gero turetum atrasti:
siaip, man paryziuje nakvoti neteko, bet kiek teko jame vieseti tai neteikciau dideles svarbos, kurioj vietoj rinktis viesbuti. Mat,manau, Paryziuje is vieno tasko patekti i kita beveik nera probelmu, nes metro bilietelis kainuoja apie eura su puse (na gal 1.75).
Aplankyti, zinoma rekomenduojama Eliziejaus laukus, Luvra, Eifeli, notre dame katedra. Taciau, vertetu prisiminti, kad Paryziuje yra gausu puikiu sodu ar iv.galeriju. Kai man pirma karta teko apsilankyti vienai Paryziuje, puikiai jame susigaudyti padejo gan smulkus planas, kuriame buvo pateikiama kur galima rasti metro, autobuso stoteles ir pan.
Ta nuoroda labai informatyvi. O tas shuttle service - cia kazkas kaip mikruske? Pvz su taksu apie 150 euru kainuoja. O su mikruske - 50. Tai visai neblogai Jie pasiima ir nuveza i viesbuti? Ar kas nors kada nors naudojosi tokia paslauga? Bo oro uostas nuo miesto uz 80 km
Puga rašė:
Ta nuoroda labai informatyvi. O tas shuttle service - cia kazkas kaip mikruske? Pvz su taksu apie 150 euru kainuoja. O su mikruske - 50. Tai visai neblogai Jie pasiima ir nuveza i viesbuti? Ar kas nors kada nors naudojosi tokia paslauga? Bo oro uostas nuo miesto uz 80 km
na, man neteko, tik zvilgtelejau i ta psl ir pamaniau, kad gal Tau pravers.
O paciam oro uosto puslapyje ar buvai? Nes ten ir pateikiama nemazai informacijos.
http://www.aeroportbeauvais.com/index.php?lang=eng
Važiuok su autobusu. Jis 13 eurų kainuoja. Na nebent nori, kad iki viešbučio durų kas atvežtų. Šiaip aš pats rugsėjo mėnesį skridau į tą oro uostą. Važiavau su tuo autobusu iki miesto. Gyvenau Accor viešbutyje. Viskas pavyko kuo puikiausiai