Q: tramvajai [KET] ir kuras Lenkijoj

Q: tramvajai [KET] ir kuras Lenkijoj

Tai gal tokia tema labiau tinkama “kelioniu forumui”, bet visgi; planuoju vazhiuoti pro lenkija ir nors vazhiuoju ne pirma karta, bet turiu klausimeliu: 1. Kaip vazhiuoti per/pro tramvaju eisma - kas ka praleidzhia ir pan. {Kazhkada mokiausi, bet nieko neatsimenu, uzhrashus pamechiau ir t.t.} 2. Amnezija - Lenkijos degalinese kuras yra su uzhrashu Pb ir kai Pb nubrauktas; Pb nubrauktas reishkia beshvinis? Tai ji ir pilt (pas mane ne zhiagas ar moskvichius) Šypsena))

tramvajai turi pirmuma vaziuoti

bet tik tais atvejais, kai tai numato vietines k.e.t. kitaip tariant ne visada.

Todel kad tramvajus didesnis? Bet kartais buna, kad tramvajai sustoja, o pareigingi lenku vairuotojai tai signalais painformuoja, kad tau laikas judeti; t.p. yra kazhkokia mistiniai tramvajiniai shviesoforai - ka jie reishkia/rodo… Gal yra kur pasiskaityti apie tokias KET?

Pirmiausia persiskaityk KET knygute,o tada tik svajok apie vaziavima i kita shali,nes gali tureti tikrai nemalonumu.Bet to pasikonsultuok apie eismo ipatumus Lenkijos keliuose. !!!

Kam man skaityt KET knygute, jeigu ten NERA TRAMVAJU EISMO. Ar jau yra? Kiek LT knygeliu mazhiau, tai tramvaju ten Ne

Jei mokeisi mokykloj chemijos, tai turetum zhinoti, kad Pb (Pliumbum) reishkia SHVINAS. O ka reishkia Pb perbrauktas manau pats ishmastysi. P.S. Be to, shvinuoto kuro pistoletas storas. Jei tavo mashinai priklauso beshvinis, tu ir noredamas kitokio neprisipilsi. O kas liechia tramvajus, tai taisykle ‘duok durniui kelia’ chia labai gerai pasiteisina Mirkt

Tai visada ir pilu Pb nubraukta, tik pas lenkus “kuras kurui nelygus”… O del tramvaju, tai… :confused: Kiek atsimenu tai yra kazhkokia “chitra taisykle” - kitaip nei mashinos… Ar tai kai jie suka tave praleidzhia artai atvirkschciai… Šypsena)

Nu velnias. Senokai matyt Taisykles varciau, bet tada tikrai buvo ir apie tramvaju eisma. Ir net apie tuos menulio spalvos sviesoforus.

Tramvajui negalioja desines rankos taisykle, t.y. lygiareiksmiu keliu sankryzoj tramvajus turi pirmenybe, visi kiti zenklai ir signalai jiems galioja. Atmink, kad prie tramvajaus stoteles reikia elgtis kaip prie pesciuju perejos, t.y, praleisti zmones, bet Lenkijoj tramvaiscikai labai nagli, buk atsargus. Anyway, Szerokiej drogi Cha cha

Atsakymas 10 zhinutej [moderatoriai turetu parashyti] Mirkt O vat del taisykliu knygeles, tai… ash kazhkaip tai “dabartinese knygelese” to nemachiau… Nebent lenkijoj nusipirkchiau ju “vietine” Šypsena)