Q: kur realiau nusipirkt auto iki 800 E? radviliskyje ar marijampolei? gal utenoj?

Q: kur realiau nusipirkt auto iki 800 E? radviliskyje ar marijampolei? gal utenoj?

atejo pavasaris, ir negaliu kentet vazinet vielabraukiais Ne. pasitaupiau biski euru (apie 800) ir noriu auto nuo tralo. ar tai relu? ir kada vyksta kox turgus, kur dominuoja panasios kainos is auksceu isvardintu miestu? alioshkei visos dabytos, nors per Telefonas sako kad ledine Piktas. jau kazin kiek ant pokalbiu ir benzo isleidau ieskodamas. padekit. plyzz.

Jus geriau pasakykit kada Gariunuose didziausias turgus buna? Ar ten is vis numire viskas… O tai is pries tai buvusiu temu nelabai supratau kada pagrindinis gariunuose

jo. pasakykit mumis, kada pagrindiniai turgus radviliskyje, marijampoleje, utenoj ir vilniui. negi ner tokiu kas zino?

Uz tokia kaina tai tikrai turguose nerasi, tik alio reklamoje ar noriu auto.

negi nera turgaus kur tokios/panasios kainos?

nu karocia Radviliskyje tai treciadieni,ten siaip pigiausiai,o ir Kaune gali rasti turguje nezinau kas tave domina,kokios markes,kokio tipo masinos tu nori?

shiaip marijampolej nepatariu, ten pagr. auto yra iki 7-8metu senumo. o apie Kauna negalvoji??? shiaip Kaune, jei domina nuo tralu taj jie pradeda rinktis jau ketvirtadieny po pietu apie kokia 17-18h gal ankschiau o kaune turgus buna 5-6 ish ryto. ir beje dauguma sako kad Kaune kokybes ir kainos santykis yra kazkox, ta prasme normalios kainos.
Vilniui, neverta net ten tau vazhiuot, nes uz tokius pinigus nzn ka ten veikt gali auto turguj, gal dar klaipedoj kur jas parplukdo keltais ten gal ka nupirksi.

Pazystu viena zmogeliuka kuris Marijampolej dirba firmoj, varinejancioj masinas. Isvada: tie laikai kai LT buvo imanoma nusipirkt masina nuo tralo praejo jau seniai. nebebuna taip. Labai jau lengva ant to paties tralo vis kitas masinas sudet. Dar vienas dalykas: uz tokia kaina padorus variantai iki turgu tikrai nenueina- issidalina tarp pazystamu ir giminaiciu.
Kiek suprantu tai dabar LT (seniai buvau jau) uz 800Eur gali galvot apie 91-93m VW/Ford/Opel
Sekmes

as uz panasia kaina golpuka ikirtau, bet i jokius turgus nejau, is interneto susiradau, stai tau keli puslapiai:
http://www.skelbimas.lt
http://www.skelbimai.lt
http://www.vtt.lt
o kitus manau pats galesi susirasti, o beto siuose daugiausia auto gali rasti butent uz tokia kainaLabas
sekmes

asiu uz info.

ner uz ka Kietas