Pyragu receptai

Pyragu receptai Niam niam

Teip vieno receptas: nueini i parduotuve nusiperki tortui blynus ( buna trimis sluoksniais, sokoladiniai arba berods vaniliniai ) toliau dar paemi kremo( pakeliuose, kur ant tortu deda) sokolado kokias dvi piteles ir juodo geriausiaiTaip ir beabejo ivairiu vaisiu tinka tiek koncervuoti tiek sviezusTaip. Grize namo pasigaminate ta krema , susipjaustot vaisiu cia kaip norit. Paimat viena blyna idedate i lekste ant to blyno tepate krema ( Krema taip padalinkite kad uztekyu ir antram sluoksniui, zodziu per puseTaip) kai uztepsit krema dekite vaisius, po to kitas blynas ir procedura kartojamaTaip, ir galiausiai dedate treciaji blyna , o cia jau fantazijai ribu nera, gali prideti to kremo i vaisiu arba tik vaisiu, bet as dabar darau taip, istirpdau sokolada, tirptindama ipilu pieno kad sokoladine mase geriau istirptu, tai va ta visa sokoladine mase tepu ant virsaus tolygiai paskirstau ir po to su cukraus vata apibarstau . Skonis nerealusNiam niam (kuklumo aisku man netrukstaCha cha)
Tikiuosi kad ka nors suprasit ir galesit pabandyti pasigamintiTaip Nera taip sunku kaip gali pasirodyti is karto, knygose buna zymiai sunkiauTaip(aisku cia vel mano kuklumas snekaCha cha) jei jau giriuosi tai galiu pasigirti kad pati toki torta sugalvojauTaip niekur neziurejauCha chaCha chaJuokiasi

Skanus ir paprastas obuolių pyragas: jam reikia 3 kiaušinių, 1 stiklinės cukraus ir 1 stiklinės miltų. Kiaušinius gerai išplakti, suberti cukrų ir plakti, pilti miltus ir vėl plakti. Plakti reikia ilgai kol pasidarys vientisa masė. Obuolius supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į forma. Obuolių nepagailėkit kuo daugiau tuo skaniau.Ir užpilti tešla. Kepti įkaitintoje orkaitėje 45-60 minučių. Skanaus Niam niam

Labai skanu tie pyragai, taciau kepti man neiseina, kiek kepiau tiek iseidavo arba neiskepe arba sudege, zodziu ne tokie kokie reikedavoCha cha
Bet uztat kur kept nereikia tai zinauTaip

labajskanus pyragaj maximoj obuolinis labaj skanus o ryte duosiu kelis receptus kuriuos galima namie pasidarytisiandienjau tingiuCha cha

dažniausiai kepu šokoladinį pyragą "Negriukas" Niam niam bet recepto dabar greit nerandu Šypsena

Niam niam

gaijla nemoku kepti piragu Cha cha bet jei rasiu receptu idesiu Mirkt

Gal zinote koki skanu pyrago recepta?Tai butinai pasidalinkit savo virtuves shedevrais !!!

Niam niamNiam niamNiam niam

Stai receptas::
OBUOLIU PYRAGAS! Cha cha
Reikes:
3 kiausiniu,
Sviesto,
Kokiu dvieju dideliu arba vidutinio dydzio obuoliu,
Laselis pieno
Stikline miltu,
Stikline cukraus,
Galima smulkiai sutrintu riesutu (bet nebutina),
Ir zinoma orkajte su skarda!!! Juokiasi

Va pradedam:
Ispradziu ijngiam orkajte mazdaug ant 200 lajpsniu.
Pajmam puoda Liežuvis ten sumusam 3 kiausinius, supilam stikline miltu, stikline cukraus, ipilam VOS VOS (labaj mazaj) pieno Taip , supilman smulkius sutrintus riesutus ir VISKA ismajsom kad butu tirsta.
Kaj ismajsome skarda visa aptepame sviestu ir sudedame supjaustytus griezineliais obuolius! O tada visa ta tesla puode uzpilame ant tu obuoliu t.y. ant skardos!
Kaj orkajte ikaista ikisame skarda ir kepame apie 15min. (geriau ziureti kol graziai paruduos! Niam niam
Va… Ir tada valgyt!!!
SKANAUS!!! Niam niam

zinau labai skanu kexa:
reikes 5 kiausiniu
1-1,5 stikl.cukraus
1 stikl. aliejaus
2 stikl. mineralinio
sauksto nu gal bishki maziau kakavos
Miltu apie 13lopetu(cia mazdaug paskaiciuota)
nu ir kepimo milteliu 2 sauktel.
vanilino 1 saukteli

taip reik plakti kiausinius su cukrumi.tada ipilti alieju.vel ishmaisyti (su mixseriu lengva).tada ipilti mineralini ir kepimo miltelius su vanilinu.vel plakti.tada idedam miltus mzdaug kad gautusi tokia mase kaip grietine.nu tada paimkit skarda ja ishtepkit aliejum(tik aukstos skardos reik)ir ipilkit ta teshla i skarda palikdami truputi teshlos bliude.i ja idekit kakavos mazdaug sauksta viska vel ishplakit ir i ksarda jau su ta kita teshla ant virsaus uzpilkit.truputi su saukstu pamaisykit kad nebutu virsuj vien tiik ruda.wo.skanaus.labai skanu.ir kepkit tol kol paruduos ir virsus sutrukines.mazdaug apie 1,5h.Niam niam

PŪKELIS

270 g sviesto
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
4 kiaušiniai
1 žiupsnelis druskos
keli lašai citrinos arba romo esencijos
125 g miltų
125 g krakmolo
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
100 g šokolado

Puodelyje ištirpinkite 250 g sviesto ir ataušinkite. Kai pradės stingti, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą gerai išmaišydami (maždaug po 2 min.). Suberkite cukrų ir įlašinkite citrinos ar romo esenciją.
Atskirai sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir po truputį suberkite į sviesto ir kiaušinių masę. Tešlą sukrėskite į 30x11 cm dydžio sviestu pateptą ir kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 165-185 C (th.4-5), ir kepkite 65-75 minutes. Ataušinkite.

Šokoladinio glajaus paruošimas: puodelyje, įstatyme į indą su karštu vandeniu, maišydami ištirpinkite šokoladą ir likusius 20 g sviesto. Šiuo glajumi aptepkite keksą.
Niam niam

Angelas