Pyragas su varske.
Rekomenduoju. Kas megstat pakept pyragus ar siaip, tikrai siulau pabandyt. Tikiu, jog rezultatas tikrai nenuvilas. Skonis pasakiskas . O ir pagamint ji labai lengva , palyginus. Receptas teslai: 4 puodeliai miltu, 300 g sviesto, Stikline cukraus, Saukstelis sodos, Ziupsnelis druskos. Puse litro kefyro arba raugintu pasuku, Stikline cukraus, 4 kiausiniai, 800 g grudetos varskes arba paprastos. Visus teslos ingridientus susiberti ant stalo ir peiliu sukapoti tesla kol mase virs sausais trupiniais. (Sodos gesinti nereikia) Issiplakti kiausinius ir sudejus visus likusius ingridientus, sumaisyti. 2/3 teslos (trupiniu) suberti i kepimo forma. Juos uzpilti varske, o likusius trupinius suberti ant virsaus. Tuomet pirstais subadyti visa mase, esancia formoje ir pasauti i orkaite. Kepti ~40 minuciu 180 laipsniu karstumo orkaiteje. As virsu dar apibarsciau kakava. Istraukus is orkaites gerai atvesinti, nes karstas pyragas yra skystokas toks, visas liulantis . Na, o atvesusi, pjaustyti ir valgyti. Jeigu norisi pyraga istraukti is kepimo formos, tai rekomenduociau ja iskloti sviestiniu popierium, nes kitaip vargu ar pavyks. Is sito kiekio produktu iseina gana nemazas pyragas, as net turejau problemu su tuo, jog nelabai turejau i ka supilti visa ta mase . Tai pasinaudojau kugelio skarda . Tad drasiai galima dalinti teslos ingredientus pusiau .
Tikiu, jog skanu. Ale varškę nelabai mėgstu. Vakarykštėse spurgytėse nelabai jautės, tai skanu buvo. O va varškės pyragai man nepatink. Tačiau turu asmenų, kurie dievina, tei reiks pakept.
o ko jo viršus toks juodas?
. Įtariu, kad skanumėlis. .
Apskrudo. Varškė visad taip nuskrunda per aukštoj temperatūroj.
Kazkas naujo, reiks pamegint
Virsus apibarstytas kakava, todel juodas. Varske yr vidurinis sluoksnis, jos ner ant virsaus ne kiek .
avietės, o tau šitoks kiekis pyragų ir tortų visokių figūrai nekenkia?
Dabar matos.
Cougar, gi ne viena viską valgo tikriausiai.
Pro duris jau vos pralendu ir siaip sunku judeti, bet nieko negaliu sau padaryti, kepu ir kepu. Net skonio nepajuntu kaip viska suryju, ir vel kepu. Siandien vel toki pat pyraga kepiau .
mm